Παράσταση αφήγησης παραμυθιών της Ζωής Νικητάκη: «O σοφός παραμυθάς και το Μονοπάτι της καρδιάς»

Παράσταση αφήγησης παραμυθιών της Ζωής Νικητάκη: «O σοφός παραμυθάς και το Μονοπάτι της καρδιάς»

 

Μια φορά και έναν άκαιρο καιρό με έναν τρόπο ασυνήθιστα μαγικό ένα αγόρι μικρό βρέθηκε πάνω στο Βουνό, στον σοφό πρόγονο όλων απάνω στη γη, κι εκεί έμαθε πώς οι δυσκολίες μπορούν ευκαιρίες μεταμόρφωσης να γενούν και πώς ο πόνος μπορεί σε ευλογία να μετασχηματιστεί, Ασημένια κλωστή να γενεί για τη

Ψυχή κι από το σκοτάδι στο φως να βγει. Εκεί το παιδί μαθαίνει από το Βουνό παραμύθια που μιλούν για την ιστορία του κόσμου απ΄την αυγή του χρόνου, μεταμορφώνεται και γίνεται το δώρο για τον εαυτό του και για τον κόσμο ολόγυρά του.

Εκεί, στο μονοπάτι που τους πόνους αλαφρώνει και τις πληγές γιατρεύει, στο μονοπάτι της καρδιάς, στο μονοπάτι των παραμυθιών, σαν τους παραμυθάδες αλλοτινών εποχών κι η αφεντιά μου, σας παίρνει από το χέρι μαζί με μια αόρατη κλωστή και σας καλεί εκεί που το Απίστευτο με το Ανείπωτο συνομιλεί, εκεί που ως και το αδύνατο φαντάζει δυνατό.

Θα ξετυλίξουμε ένα παλιό ινδιάνικο παραμύθι και έπειτα κάποια από τα παραμύθια των πρόσφατων βιβλίων μου, “Παραμύθια για της καρδιάς μας την αλήθεια” και “Από καρδιά σε καρδιά όλα είναι δυνατά”. – https://mailchi.mp/5f…/apo-kardia-se-kardia-ola-einai-dynata

Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να συνταξιδέψουμε σε ένα θαυμαστό ταξίδι στο μονοπάτι της καρδιάς, μέσα από τους μαγικούς ήχους διάφορων ιδιόφωνων και μέσα από τα παραμύθια που θα σας διηγηθεί η αφεντιά μου, που μιλάνε για το μεγάλο ταξίδι της ψυχής να επιστρέψει στην Πηγή.

Βάλτε τα γιορτινά στην καρδιά

Πάρτε το παιδί μέσα σας αγκαλιά

Κι ελάτε σε ένα μαγικό συνταξίδεμα στην Καρδιά

Εκεί που όλα είναι μπορετά….

Και μην φοβηθείτε δεν θα χαθείτε, γιατί καθώς λέει μια φίλη μου καλή κι αγαπημένη, “ό,τι φτιαγμένο από καρδιάς πάντα βρίσκει τον δρόμο του…”

Την παράσταση την προσφέρω δωρεάν για τον Οργανισμό της Αmma στην Ελλάδα, μιας και η ίδια η Αmma προσφέρει το δώρο της από καρδιάς, μια αγκαλιά που όλα τα χωρά και τα συμπονά.

Μπορείτε να με στηρίξετε με την αγορά των βιβλίων μου με τα παραμύθια, τα εικαστικά και τα cd και να αγκαλιάσετε κι εσείς το έργο μου που είναι καμωμένο από το εργαστήρι της καρδιάς το μαγικό, που το αδύνατο κάνει δυνατό!

Επειδή ο χώρος είναι συγκεκριμένης χωρητικότητας, καλείστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι, να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα:

6947016653 και 6937390083

Ζωή Νικητάκη

«O σοφός παραμυθάς και το Μονοπάτι της καρδιάς»

Παράσταση για μεγάλους που δεν ξέχασαν το παιδί…

Σχεδιασμός προγράμματος

Αφήγηση παραμυθιών με συνοδεία ιδιόφωνων: Ζωή Νικητάκη

Σάββατο 25 Μαϊου 2019

ώρα: 20:00

ΑMMA HELLAS, Aκαδημίας 37 και Ομήρου, 2ος όροφος

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης

Τηλ. 6947016653 και 6937390083

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα