Το πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

deth1

Της Μελπομένης Φιλίππου 

Αν αποφασίσετε να περιπλανηθειτε στην 82η ΔΕΘ και τύχει στο πέρασμα σας να δείτε ανθρώπους ντυμένους σαν από παραμύθι, να μην ανησυχήσετε, ούτε να κλονιστείτε από τα ¨μαγικά¨ κάστρα της μαγισας Φρικαντέλας. Ναι , ναι. Σωστά σκέφτεστε! Φέτος και πάλι όσοι βρεθούν στην 82η ΔΕΘ θα έχουν την υπέροχη ευκαιρία για ένα μοναδικό παραμυθενιο ταξιδι στα μαγικα μονοπατια που χάραξε ο Ευγενιος Τριβιζας.

Να συστηθείτε με την Πουπου την Αλεπού που σίγουρα θα έχει παρέα της τον Πίκο Απίκο ( γνωστός δαιμόνιος δημοσιογράφος), την Καιτούλα τη κοκέτα τη κοτούλα, τη Λίλη τη παρδαλή λεοπάρδαλη , τον Σωτήρη το καρπούζι και όλο το υπόλοιπο τσούρμο. Αν όμως δείτε πουθενά σε καμιά γωνιά τον Ρούνι Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι, να είστε έτοιμοι για όλα…

Όσοι επισκέπτες προσέλθουν θα μπορέσουν να επιβιβαστούν στο «Τρένο που πάει παντού» αρκεί πρώτα να λάβουν το εισιτηρίο τους. Για τους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά το εισιτήριο βρίσκεται στην τιμή των 3 ευρώ ( 3 ετών και άνω).

Να πάτε Σάββατο 9/9: 10:00-22:00 ή Κυριακή 10/9: 10:00-22:00. Τις καθημερινές είναι 16:00-22:00 ενώ το τρίτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη να πάτε μεταξύ 10:00-22:00.

Θα είναι και ο Πουκιπόν εκεί. Ο γνωστός άσπρος ελέφαντας.

Μα πόσο παραμυθένια….

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα