Πάνω από 7.500 τίτλοι βιβλιών στο 23ο Παζάρι βιβλίου 2019 στην Πλατεία Γκοτζιά

Πάνω από 7.500 τίτλοι βιβλιών στο 23ο Παζάρι βιβλίου 2019 στην Πλατεία Γκοτζιά

Μέσα στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», διοργανώνεται και φέτος το 23ο Παζάρι βιβλίου στην Πλατεία Γκοτζιά.

Ο θεσμός, που είναι από τους πλέον καταξιωμένους στα Αθηναϊκά δρώμενα και γίνεται με τη συμμετοχή πολλών εκδοτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, θα δώσει και φέτος τη δυνατότητα στο αναγνωστικό κοινό, να πληροφορηθεί για νέες αλλά και παλιές εκδόσεις και να αγοράσει σε χαμηλές τιμές, πολλά από τα βιβλία της αρεσκείας του.

Έτσι λοιπόν, από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, για είκοσι τέσσερις δηλαδή ημέρες, Αθηναίοι και μη, μπορούν να επισκέπτονται το παζάρι, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές, στην Πλατεία Γκοτζιά – Δημαρχείο της Αθήνας.

Το παζάρι φιλοξενείται σε μια σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, που εξασφαλίζει την άνετη περιήγηση των επισκεπτών στα περίπτερα των εκδοτών.

Με περισσότερους από 7.500 τίτλους βιβλίων, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από το 1 ευρώ, με εκπτώσεις δηλαδή που φτάνουν και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν το 70%, οι αναγνώστες όλων των ηλικιών, μπορούν να προμηθευτούν βιβλία της αρεσκείας τους, όλων των κατηγοριών.

Στόχος των διοργανωτών, του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ) και του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (ΣΕΒΑ) είναι, να μην υπάρξει κανείς που να μην βρεθεί τουλάχιστον με ένα βιβλίο στα χέρια του, ανεξάρτητα από την οικονομική του δυνατότητα.

Η είσοδος για το κοινό είνα ελεύθερη και το κεντρικό σύνθημα και αυτή τη χρονιά, θα είναι «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα