Περνώντας μέσα απ’ το κενό

summit

“Ο κόσμος φαίνεται σα να έχει γυρίσει το κεφάλι του, όμως εσύ δε χρειάζεται”

Κορυφαίοι ομιλητές του κόσμου μεταδίδουν on line από 5 μέχρι 10 Οκτωβρίου. Κάνε εγγραφή εδώ:

Register Page

Μάθε από δεκαπέντε κορυφαίους εκπαιδευτές της σύγχρονης σκέψης, πως να περάσεις μέσα απ’ τη ζωή σου με χάρη και ευκολία ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου, ώστε να έχεις τη δύναμη και το θάρρος να θεραπευτείς, να μετα-μορφωθείς και να γίνεις η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.

Σε καιρούς σαν τους σημερινούς μοιάζει λες και το εγχειρίδιο με τις οδηγίες της ζωής έχει χαθεί και όλος ο κόσμος βρίσκεται σε χάος. Καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβλέψιμες αλλά και αξιόπιστες δεν είναι πια και αυτό προκαλεί μεγάλη αμηχανία και ανησυχία σε πολλούς από εμάς. Πολλοί νιώθουμε πως δεν υπάρχουν κανόνες ή όρια μέσα στα οποία μπορούμε να λειτουργήσουμε και εγκλωβιζόμαστε μέσα στο κενό. Αγωνιζόμαστε να βγούμε από ‘κει, κάνουμε σχέδια, θέτουμε στόχους, φτιάχνουμε σχέσεις, επινοούμε σκοπό μα δε νιώθουμε καν ο εαυτός μας. Πολλοί θα ήθελαν να είναι η αλλαγή που επιθυμούν να δουν στον κόσμο μα δε ξέρουν από που να ξεκινήσουν, πως να το κάνουν και σταδιακά, όλα δείχνουν μάταια. Ακόμη κι αν η σύγχρονη τεχνολογία μας έχει φέρει τόσο κοντά όσο ποτέ, η μοναξιά και η απομόνωση μας αφήνουν μια πικρή γεύση και την αίσθηση πως πράγματι, κάτι λείπει.

“Περνώντας μέσα απ’ το κενό” Παρακολούθησε τώρα αυτό το κορυφαίο σεμινάριο όπου αυτοί οι πρωτοποριακοί ομιλητές μοιράζονται εξαιρετικά εργαλεία, γνώσεις, εμπειρίες αλλά και επιστημονικές έρευνες που δείχνουν γιατί νιώθουμε έτσι και προτείνουν τρόπους για να επανασυνδεθούμε μεταξύ μας και με τον κόσμο γύρω μας, ώστε να μπορέσουμε ν’ ανακτήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη προς τους εαυτούς μας, να δυναμώσουμε, να ζήσουμε άνετα και χαρούμενα τις ζωές μας αλλά και να συνεργαστούμε ώστε ν’ αντιμέτωπίσουμε τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζουμε συλλογικά ως ανθρωπότητα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία, τις τεχνικές και τις δικές σου ιδέες που θα προκύψουν από το σεμινάριο για ν’ απελευθερωθείς και να μεταμορφωθείς. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τον κόσμο και άνοιξε ένα καινούριο, φωτεινό κεφάλαιο στη ζωή σου!

Οι ομιλίες είναι δωρεάν προς όλους τους συμμετέχοντες!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα