Πίτσα για πρωινό; Και όμως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές!

Πίτσα για πρωινό; Και όμως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές!

Αν κουραστήκατε με το να τρώτε τα ίδια και τα ίδια για πρωινό… Αν βαρεθήκατε το βούτυρο με μέλι και πλέον το γάλα σας ξινίζει, μη στεναχωριέστε! Απλά αλλάξτε το! Φάτε για παράδειγμα… πίτσα!

Αν οι λάτρεις της λαχταριστής πίτσας αυτή τη στιγμή κάνουν πάρτι, ήρθε επιτέλους μάλλον ο καιρός αυτός το καταπληκτικό φαγητό να… απενεχοποιηθεί!

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο και blogger, Chelsey Amer, η πίτσα είναι συχνά πολύ πιο υγιεινή επιλογή για πρωινό από τα δημητριακά. «Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι ένα κοινό κομμάτι πίτσας και ένα μπολ με κοινά δημητριακά και πλήρες γάλα περιέχουν περίπου την ίδια ποσότητα θερμίδων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η πίτσα ωστόσο περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης, που σε κρατά χορτάτο και μειώνει το αίσθημα πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας», συνεχίζει.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε που κρύβεται το μυστικό, η ίδια απαντά, ότι το μυστικό κρύβεται στις πρώτες ύλες. Αν η πίτσα μας για παράδειγμα, είναι από ζύμη ολικής, έχει λαχανικά και κάποιο άπαχο τυρί, ή και αλλαντικό τότε είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή που δεν επιβαρύνει τα κιλά μας

Φυσικά είναι σημαντικό να έχουμε πάντα κατά νου πως… άλλο σημαίνει να φάμε 2-3 κομμάτια για πρωινό και άλλο… μια ολόκληρη πίτσα!

Καλή μας πρωινή όρεξη!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα