Ποια είναι η τεχνική FasterEFT ; (Faster Emotionally Focused Transformations)

robert smith 1

Η τεχνική FasterEFT (Ταχύτερες Μεταμορφώσεις Συναισθηματικά Εστιασμένες) αποτελεί μια μεθοδολογία που αναπτύχθηκε από τον Robert G. Smith, μετά από χρόνια μελέτης και με εφαρμογή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Αποτελεί μια συλλογή εξελιγμένων τεχνικών και διαδικασιών, η οποία ενσωματώνει τα πιο αποτελεσματικά στοιχεία των τεχνικών EFT (Emotional Freedom Techniques), BSFF (BeSetFreeFast), NLP (Neuro-linguistic programming), της πνευματικής κατανόησης, της επιστήμης και την μέγιστη ικανότητα του νου να μεταμορφώνεται. Μια από τις σημαντικότερες πλευρές στην τεχνική FasterEFT είναι η ταχύτητα, η αμεσότητα και η ακρίβεια. Διαθέτει ένα υγιές και λογικό σύστημα πεποιθήσεων που γίνεται εύκολα αποδεκτό. Με αυτόν τον τέλειο συνδυασμό, η τεχνική FasterEFT μπορεί να μεταμορφώσει γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε το παρελθόν σας, να αλλάξει τη συναισθηματική σας ισορροπία και να έχετε αποκατάσταση της σωματικής σας υγείας.

Η τεχνική FasterEFT αποτελεί τη νέα τεχνική EFT στην ταχεία μορφή της σύμφωνα με τον Robert G. Smith. Η τεχνική FasterEFT απευθύνεται σε όλο το νοητικό/σωματικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει ό,τι πιστεύετε και πώς επεξεργάζεστε τις σκέψεις σας, μαζί με την αντίδραση του σώματός σας.

Αποτελεί ένα σύστημα αυτο-ενδυνάμωσης που σας δίνει τον έλεγχο στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας. Θα σας δείξει πώς να σχεδιάσετε και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας εδώ και τώρα. Η τεχνική FasterEFT δεν σχετίζεται, εκτός από το tapping σε μερικά κοινά σημεία μεσημβρινών, με την τεχνική EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης)

Εφαρμόζοντας την τεχνική FasterEFT δεν υπάρχουν εικασίες, γενικότητες ή παλινδρομήσεις!!!

Η μέθοδος FasterEFT είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μια τεράστια γκάμα θεμάτων τόσο σωματικών όσο και συναισθηματικών. Μάλιστα ιδιαίτερο ενθουσιασμό δείχνουν οι άνθρωποι εκείνοι που έχουν προηγούμενες εμπειρίες από εναλλακτικές μεθόδους, μια και με το FEFT βρίσκουν λύσεις εκεί που δεν μπορούσαν να βρουν προηγουμένως με άλλους τρόπους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Σααντ Μπενχαλίμα από το Κληαργουότερ της Φλόριντα, όπως μας την εξιστορεί ο ίδιος:

Μαρτυρία

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ήταν ένα πραγματικά συναρπαστικό ταξίδι θεραπείας και αυτοανακάλυψης. Με είχαν διαγνώσει με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ( OCD) σχεδόν σε όλη την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και μου είχαν συνταγογραφήσει Zoloft με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να σταματήσω τις βασανιστικές αρνητικές μου σκέψεις και συναισθήματα που περιλάμβαναν αμφιβολίες, φόβους, φοβίες. Μετά από λίγο βρέθηκα με λίγη ανακούφιση και πολλές παρενέργειες, όπως χαμηλή ενέργεια και υπνηλία όλη την ώρα. Έτσι ξεκίνησα το φυσικό θεραπευτικό ταξίδι μου αναζητώντας εναλλακτική θεραπεία πέρα από τα φαρμακευτικά σκευάσματα. Άρχισα να ανακαλύπτω νέους υγιεινούς τρόπους για να διαμορφώσω το σώμα μου με ήπια άσκηση και πρόγραμμα διατροφής. Μετά, συνέχισα με διάβασμα και εξάσκηση στην επίγνωση με το να είμαι παρόν στο τώρα και να παρατηρώ το σώμα του πόνου, καθώς επίσης και υποστηρίζοντας τις διαλογιστικές πρακτικές μου με ήχους αγωγής των εγκεφαλικών κυμάτων. Και τέλος, πήρα και μερικά κινέζικα ολιστικά τονωτικά βότανα για να με βοηθήσουν να κατευνάσω τις σκέψεις μου και να είμαι παρόν. Παρόλα αυτά, βρήκα τις μεθόδους αυτές να λειτουργούν βραχυπρόθεσμα και να παύουν να είναι αποτελεσματικές, επειδή το μυαλό μου αρχίζει να επαναφέρει υπονομευτικές σκέψεις και παρατήρησα επίσης ότι όλες οι παλιές μου στάσεις και συμπεριφορές ήταν παρούσες, σε όποια προσέγγιση κι αν ασκούσα. Εκτιμώ πραγματικά το θεραπευτικό μου ταξίδι, επειδή ήμουν ένας από εκείνους που πίστευαν ότι θα υπάρξει κάποιο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης που θα μου αλλάξει θετικά την ζωή για πάντα και το ανακάλυψα σερφάροντας στο YouTube. Θυμάμαι την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα την τεχνική FasterEFT, είχα μείνει κατάπληκτος με ένα ολόκληρο φάσμα συναισθημάτων που προέρχονταν από τραυματικές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και που περιείχαν φόβους, ανησυχίες, αμφιβολίες και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Επίσης ανακάλυψα ότι οι στάσεις και οι συμπεριφορές, οι οποίες μου ενεργοποιούσαν την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, ήταν απευθείας συνδεδεμένες με τις εμπειρίες της παιδικής μου ηλικίας και ότι όσα περισσότερα απελευθερώνω, τόσο περισσότερο νιώθω ήρεμος και ότι ελέγχω τις στάσεις και τις συμπεριφορές μου. Εκτιμώ πραγματικά αυτή την τέχνη της ανακάλυψης των συναισθημάτων μου και της απελευθέρωσής τους και αρχίζω να αγαπώ τον εαυτό μου και να ζω και πάλι την ζωή από μια υπέροχη λαμπερή οπτική.

Σ’ευχαριστώ Ρόμπερτ γι’ αυτό το δώρο, είθε να έχεις Γαλήνη.»

Σααντ Μπενχαλίμα, Κληαργουότερ, Φλόριντα, ΗΠΑ

Η τεχνική FasterEFT είναι αληθινή, καθώς και αδιαμφισβήτητα γεγονότα για τη ζωή και τον τρόπο που λειτουργεί η τεχνική και μπορείτε πλέον να αλλάξετε συνειδητά το υποσυνείδητο, να μεταμορφώσετε το σώμα σας και να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας υγεία εύκολα. Είναι ένα παγκόσμιο σύστημα θεραπείας που απευθύνεται σχεδόν στα πάντα, χωρίς να περιορίζεται:

Στην απελευθέρωση από: Άγχος • Χαμηλή αυτοεκτίμηση • Φόβους • Φοβίες • Δημιουργικό αδιέξοδο • Βάρος • Κατάθλιψη • Θλίψη και απώλεια • Επιθυμίες • Πονοκέφαλο • Προβλήματα σχέσεων • Αϋπνία • Κακές Συνήθειες •Ασθένεια • Αλλεργία • Πόνο • Κούραση • Εθισμό σε τραύματα

Στη βελτίωση: Ελέγχου βάρους • Ενέργειας • Επίδοσης • Ύπνου & Χαλάρωσης • Ανοσοποιητικού Συστήματος

Η τεχνική FasterEFT

– Οι αλλαγές είναι ταχύτερες και βαθύτερες

– Γίνεται πλήρως κατανοητό πώς και γιατί έχουμε προβλήματα

– Είναι εύκολο να τη θυμηθείτε και να την εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας

– Στοχεύει απευθείας στο πρόβλημα, χωρίς να χάνεται χρόνος με εικασίες

– Μεταμορφώνει γρήγορα καίρια ζητήματα που έχουν σχέση με τραύματα και περιορισμένες πεποιθήσεις

– Δουλεύει άμεσα με το υποσυνείδητο και όλες τις πηγές του

– Δεν υπάρχουν παλινδρομήσεις, δημιουργούνται ολοκληρωμένες σταθερές αλλαγές

– Είναι μια απλή τεχνική στην εφαρμογή της

– Αφορά τον άνθρωπο και την αντίληψή του – χωρίς προβολές

– Γεμίζει με κατανόηση το «κενό» και μας συμπληρώνει με « τα κομμάτια του πάζλ» που λείπουν.

– Λειτουργεί εξίσου καλά με ανθρώπους που δεν μπορούν να σχηματίσουν / ανακαλέσουν εύκολα εικόνες.

– Λειτουργεί εξίσου καλά με ανθρώπους που δεν έχουν αναμνήσεις από ένα θέμα

– Δεν είναι αναγκαία η αναζήτηση λέξεων στη διαδικασία του tapping με την τεχνική FasterEFT.

– Δεν χρειάζεται να πείτε «Παρότι έχω…» – όπως με την τεχνική EFT – για να πετυχαίνετε δυνατές αλλαγές. Η τεχνική FasterEFT διαφέρει σημαντικά από την τεχνική EFT.

– Μπορείτε να εφαρμόσετε το tapping νοητικά ή σωματικά, λόγω της απλής διαδικασίας της τεχνικής FasterEFT

– Βγάζει νόημα και είναι πολύ λογική χωρίς « μεταφυσικές παραπλανήσεις»

– Είναι ευκολότερο να διδαχθεί

– Δε χρειάζεται να απομνημονεύσετε μεγάλα κείμενα

– Μπορείτε να τη μοιραστείτε και θα γίνει εύκολα αποδεκτή σε κάθε περίσταση

– Δίνονται τύποι και πρωτόκολλα, για να αλλάξετε κάθε πρόβλημα

– Η τεχνική FasterEFT δημιουργεί την απόλυτη συγχώρεση.

– Αποκτάς σοφία και η ζωή σου γίνεται αυτό που επιθυμείς.

Το επόμενο Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Ενδυνάμωσης και Μεταμόρφωσης με την τεχνική FasterEFT – με τον δημιουργό της τεχνικής Robert Smith θα γίνει στις 23-24 Μαΐου. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα