Κερδίστε ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στο Dolce Riviera

Οι ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους φόβους μας

Η Εναλλακτική Ατζέντα καλωσορίζει το 2019 με ένα πολυτελές δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη που θα κερδίσει  ένα Body in Balance Weekend στο ξενοδοχείο Dolce Riviera στη Βραβρώνα.

Το νέο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, και το Body in Balance της Cosmote TV, το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας, διοργανώνουν κάθε Σαββατοκύριακο από αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως και τα τέλη Μαϊου 2019, τα Body in Balance Weekends με βιωματικά εργαστήρια για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας από τους καλύτερους trainers και instructors στο είδος τους.

Αφεθείτε στα μοναδικά οφέλη της θαλασσοθεραπείας στην εσωτερική πισίνα του Spa του ξενοδοχείου και χαλαρώστε με θεραπείες και μασάζ προσώπου και σώματος, μάθετε πώς να διατρέφεστε σωστά με γνώμονα την υγεία από πιστοποιημένους ιατρούς και διατροφολόγους, πάρετε μέρος σε βιωματικά εργαστήρια με διακεκριμένους ψυχολόγους για την αντιμετώπιση του στρες, βιώστε την μαγεία της θεραπείας μέσω της τέχνης, απολαύστε αναζωογονητικά walking tours μέσα στη φύση και ζήστε πολλές ξεχωριστές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας ξεκούραστοι και πλήρως ανανεωμένοι!

Το δώρο περιλαμβάνει:

-1 διανυκτέρευση σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες
-Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ
-Ολοήμερη χρήση στο Spa της πισίνας θαλασσοθεραπείας, jacuzzi, sauna, hammam για 2 ενήλικες
-Συμμετοχή σε τουλάχιστον δύο κατ’ επιλογή σας από τα Body in Balance βιωματικά εργαστήρια για 2 ενήλικες

Πως θα συμμετάσχετε στην κλήρωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα https://enallaktikiagenda.gr/body-in-balance/, διαβάστε, ψηφίστε και σχολιάστε παρακάτω λέγοντας ποιο Σαββατοκύριακο σας φαίνεται πιο ενδιαφέρον από αυτά που έπονται ή στείλτε μας email στο info@enallaktikiagenda.gr

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και ο τυχερός θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση.

Ο τυχερός θα πρέπει να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του εντός δύο ημερών από την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Σε διαφορετική περίπτωση, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

*Ο διαγωνισμός παίρνει παράταση μέχρι την Δευτέρα 04/02.

Ο/η νικητής/τρια του διαγωνισμού έπειτα από την δεύτερη τυχαία κλήρωση λόγω μη επικοινωνίας του πρώτου νικητή εντός 48 ωρών είναι: ο Christodoulos Mariolis


Συγχαρητήρια! 

*Ο/η νικητής/τρια του διαγωνισμού πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας σε διάστημα 48 ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί.

——————————————————————————————————————————————-

Η νικήτρια από την πρώτη τυχαία κλήρωση ήταν: Wiwi Bella 

– Η κλήρωση επαναλήφθηκε 

Η νικήτρια στην δεύτερη τυχαία κλήρωση ήταν: Sophie Samaras

– Η κλήρωση επαναλήφθηκε 

*Ο/η νικητής/τρια του διαγωνισμού πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας σε διάστημα 48 ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ψηφίστε παρακάτω

[poll id=”2″]

Σχολιάστε παρακάτω

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”https://enallaktikiagenda.gr/poluteles-savvatokuriako-dolce-riviera/” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα