Πώς να φορτίσετε το αλάτι με θετική ενέργεια

Πώς να φορτίσετε το αλάτι με θετική ενέργεια

Αν φορτίσετε με θετική ενέργεια το αλάτι που χρησιμοποιείτε για καθαρισμό πριν από τη χρήση του, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό.
Στη Ρωσία, πιστεύεται ότι η κουφάλα ενός δέντρου έχει ιδιαίτερες δυνάμεις, καθώς το δέντρο στέλνει όλη τη θεραπευτική του ενέργεια στην κουφάλα.
Ορισμένες φορές έβαζαν τα άρρωστα παιδιά μέσα στην κουφάλα του δέντρου για να φορτιστούν με τη θεραπευτική ενέργεια του δέντρου.
Μια παρόμοια δύναμη υπάρχει και ανάμεσα σε δύο δέντρα που προέρχονται από την ίδια ρίζα.

Πιστεύεται ότι, απ’ όλα τα δέντρα, η βελανιδιά είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα να φορτίζει την ενέργειά μας.
Αυτός νομίζω ότι είναι ο λόγος που όταν διαλέγουμε πατώματα ή έπιπλα για τι σπίτι μας, σε πολλούς από εμάς αρέσει να χρησιμοποιούμε βελανιδιά.

Αν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε πάτωμα από βελανιδιά, βεβαιωθείτε ότι περπατάτε ξυπόλητοι σ’ αυτό όσο περισσότερο γίνεται.

Η βελανιδιά είναι ένα συνηθισμένο δέντρο, κυρίως στην Ευρώπη. Πριν γίνει ο Χριστιανισμός η επίσημη θρησκεία στη Ρωσία, οι Ρώσοι συνήθιζαν να λατρεύουν τη βελανιδιά και έφτιαχναν συχνά βωμούς από ξύλο βελανιδιάς.

Όταν διαλέγετε μέρος για το διαλογισμό σας ή κάποιο μέρος για να φορτίσετε το αλάτι, χρησιμοποιήστε – αν μπορείτε – τα μέρη που σας περιέγραψα παραπάνω.
Για να φορτίσετε το αλάτι με την ενέργεια του δέντρου, τοποθετήστε το αλάτι σε μια τσάντα φτιαγμένη από φυσικές ίνες και βάλτε την στην κουφάλα του δέντρου ή κρεμάστε την στο κλαδί ενός δέντρου που έχει κοπεί στα δύο. Αφήστε το αλάτι εκεί για είκοσι τέσσερις ώρες και το υπέροχα φορτισμένο αλάτι σας είναι έτοιμο για χρήση.

Φυσικά, δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε ένα δέντρο, ούτε και την απαραίτητη απομόνωση για την άσκηση αυτή.
Έτσι η εναλλακτική είναι να τοποθετήσετε το αλάτι σε ένα διαφανές γυάλινο βάζο, μαζί με ένα ροζ χαλαζία. Βάλτε το στο περβάζι ώστε να πιάνει το φως του ήλιου και αφήστε το για είκοσι τέσσερις ώρες. Πρέπει να δει το πρωινό φως για δύο πρωινά, έτσι αφήστε το εκεί ένα πρωί και μέχρι το επόμενο πρωί.

Μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το αλάτι πολλές φορές, θυμηθείτε όμως πριν, να εξουδετερώσετε τις αρνητικές του εκπομπές.
Για να το κάνετε αυτό, βάλτε απλά το αλάτι σε ένα ζεστό φούρνο για δέκα λεπτά. Η υψηλή θερμοκρασία θα καταστρέψει τις ενεργειακές εκπομπές οποιασδήποτε μορφής.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Alla Svirinskaya “Συνταγές Ενέργειας” από τις εκδόσεις Ισόρροπον

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα