Πως θα κλείσετε το πρώτο σας δωρεάν ραντεβού ψυχοθεραπείας στο ΑΞΙΖΩ

126259990_834925637282309_3415328666085642837_n.jpg

Ακολουθούν οι οδηγίες εγγραφής για να κλείσετε το δωρεάν πρώτο ραντεβού σας στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας ΑΞΙΖΩ

Βήμα 1ο:

Κάνoντας κλίκ πάνω σε αυτόν το σύνδεσμο https://aksizo.gr/e-aksizo/?show=atomikes βρισκόμαστε στην παρακάτω σελίδα:

Βήμα 2ο:

Εφ όσον είναι η πρώτη φορά που κλείνετε ατομικό στο site μας, για να είναι δωρεάν, πατάτε πάνω στο “ΟΧΙ” και σας πηγαίνει στην παρακάτω σελίδα, όπου με τα βελάκια κάτω από τις εικόνες επιλέγετε για πιο θέμα θέλετε να ορίσετε ατομική συνεδρία και πατάτε πάνω στην αντίστοιχη εικόνα!
(*Αν έχετε κλείσει ξανά ραντεβού στο site μας δεν μπορείτε να λάβετε την ίδια υπηρεσία δεύτερη φορά Δωρεάν.)

Βήμα 3ο:

Έχοντας πατήσει πάνω στην εικόνα του θέματος που σας ενδιαφέρει πατάτε “Επόμενο βήμα” και θα δείτε την παρακάτω σελίδα, όπου απαντάτε σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο , ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος θεραπευτής για εσάς και πατάτε ξανά “Επόμενο βήμα”.

Βήμα 4ο:

Αμέσως θα σας εμφανιστεί το ημερολόγιο και αφού επιλέξετε μία συγκεκριμένη ημερομηνία που σας εξυπηρετεί θα εμφανιστούν δίπλα και οι διαθέσιμες ώρες για να επιλέξετε. Έχοντας επιλέξει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα από τις διαθέσιμες πατάτε στο κάτω μέρος της σελίδας “Ολοκλήρωση”

Βήμα 5ο:

Στο τελευταίο βήμα αν είναι πρώτη φορά που αγοράζετε κάτι από το site μας (δωρεάν αυτοτελές, video seminar κτλ) συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και ορίζετε ένα όνομα χρήστη κι έναν κωδικό που θα χρησιμοποιείτε στο εξής για τις επόμενες αγορές σας και πατάτε “Αποστολή Παραγγελίας”
Αν έχετε αγοράσει στο παρελθόν από το site μας κάποιο σεμινάριο ή άλλη υπηρεσία έχετε ήδη όνομα χρήστη και κωδικό για αυτό σε αυτή την σελίδα πατάτε απλά στο πάνω μέρος στο σημείο που γράφει “Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε” και στην συνέχεια “Αποστολή Παραγγελίας”

Το ραντεβού σας έχει οριστεί και έχετε λάβει ένα e-mail με το λινκ του ΖΟΟΜ στο οποίο θα συνδεθείτε την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα για την συνεδρία σας! Παρακαλώ να ελέγξετε και στα ανεπιθύμητα.

Για απορίες ή προβλήματα στον προγραμματισμό του ραντεβού σας παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα 2130338539 / 6948524776

Σας ευχαριστούμε!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα