Δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών του Healthy Life Festival

healthylife-event

Healthy Life Festival: Ένα τριήμερο γεμάτο ομιλίες για όλους (παρουσίαση του προγράμματος και των θεμάτων)

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ για την Υγεία και το Ευ Ζην πλησιάζει και από την Παρασκευή 20 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 22 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 θα μπορείτε να το επισκεφθείτε στη HELEXPO Αμαρουσίου μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας!

Η γενική είσοδος θα είναι μόνο 6€ με δυνατότητα μειωμένου εισιτηρίου κατά 50% για ανέργους. Τα παιδιά έως 12 ετών δεν θα πληρώνουν είσοδο. Θα υπάρχει, μάλιστα, και η δυνατότητα προσφορών: η είσοδος για 2 άτομα θα είναι μόνο 10€ και για 10 άτομα και άνω ακόμα χαμηλότερα, μόνο 4€.

Αυτές τις 3 μέρες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας επαγγελματίες από τομείς και υπηρεσίες που ασχολούνται με την Ολιστική- Θεραπευτική Ιατρική, την Ψυχολογία, την Προσωπική Ανάπτυξη, την Υγιεινή Διατροφή, την Άσκηση, τον Εναλλακτικό Τουρισμό και την Τέχνη. Γι’ αυτό και είναι η τέλεια ευκαιρία να ακούσετε κάποιους από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου να μιλούν για σημαντικά θέματα που ανήκουν στο ευρύ πλαίσιο του ολιστικού και υγιεινού τρόπου ζωής.

Εδώ σας παρουσιάζουμε όλες τις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν, ώστε να επιλέξετε αυτές που σας ενδιαφέρουν!

Παρασκευή 20 Απριλίου

«Η καλύτερη ευκαιρία είναι…τώρα! Το μυστικό βρίσκεται στο κουράγιο»- 15:30 στην Αίθουσα ομιλιών Επίπεδο B

 Η Ξένια Κούρτογλου είναι ιδρύτρια της Focus Bari, της μεγαλύτερης εταιρείας ερευνών καταναλωτή με διεθνή αναγνώριση και μέσα από τη δουλειά της, μελετά εδώ και 30 χρόνια την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά. Η επαγγελματική της επιτυχία και το εθελοντικό της έργο, γρήγορα την ξεχώρισαν και είναι συχνά καλεσμένη ως ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας, τεχνολογίας και προσωπικής ανάπτυξης.

«Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, βελονισμός και Κινέζικη Βοτανοθεραπεία»- 16:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Ο Αλέξανδρος Τηλικίδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Πάτρας και του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στο Tianjin της Κίνας. Από το 1997 ασκεί τον βελονισμό και την Κινέζικη Βοτανοθεραπεία στην Αθήνα και διδάσκει τη βασική θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής, βελονισμό και Κινέζικη Βοτανοθεραπεία.

«Just One Drop»: Ντοκιμαντέρ για την Ομοιοπαθητική- 17:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος εξασφάλισε τα δικαιώματα για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Just One Drop», το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του σε κινηματογραφικές αίθουσες και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό εξερευνάται η ανείπωτη ιστορία της Oμοιοπαθητικής με στόχο την ενημέρωση και προώθηση του θεραπευτικού αυτού συστήματος.

«Κλασσική Ομοιοπαθητική Ιατρική – Ολιστική, εξατομικευμένη, ήπια και ασφαλής θεραπευτική μέθοδος. Η θέση της στην προάσπιση της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου»- 18:00 – Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Ο Τριανταφύλλου Παναγιώτης είναι καρδιολόγος – ομοιοπαθητικός. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο “La Sapienza” στη Ρώμη. Εργάστηκε στην  Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ,  στην Καρδιολογική Κλινική του 251 ΓΝ Αεροπορίας και στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της κλινικής Τίμιος Σταυρός στο Αιγάλεω. Εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στη Βιοϊατρική. Διδάχτηκε στην Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και ασκεί την Ομοιοπαθητική από το 2004.

«Η τεχνική Bowtech»- 19:00 – Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Ο Ξηρουδάκης Αντώνης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της τεχνικής Bowtech από την Ακαδημία Bowen Αυστραλίας. Διδάσκει την τεχνική τα τελευταία 8 χρόνια και είναι πρακτικός της τα τελευταία 16 χρόνια. Θα έχετε την ευκαιρία τον ακούσετε να μας μιλά για την τεχνική, την εφαρμογή και τα οφέλη της.

«Η ενεργειακή ψυχολογία για υγεία και ευτυχία»- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D.

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 35 βιβλίων, ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή» και επί δεκαετίες ερευνητής της πνευματικής αρμονίας του ανθρώπου και όχι μόνο. Θα μας μιλήσει για την ενεργειακή ψυχολογία και για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία, το νου και τις σκέψεις μας.

«Ομοιοπαθητική και ψυχικές παθήσεις»- 20:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο B

Ο Βαγγέλης Ζαφειρίου είναι ψυχίατρος και πρόεδρος της Εθνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (ΕΕΟΙΣ). Ασκεί την ομοιοπαθητική εδώ και 35 χρόνια και τη διδάσκει στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Θα μας μιλήσει για τα συχνά εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει ο ομοιοπαθητική στον οργανισμό, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Σάββατο 21 Απριλίου

«Τα οφέλη της ενσυνειδητότητας(mindfulness) στη ζωή μας»- 11:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Η Η Μαρία Μακριδάκη είναι ψυχολόγος της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Θάλπος Αττικής» του Φορέα «Θάλπος-Ψυχική Υγεία». Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο New York College, λαμβάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές από το King’s College London και διδακτορικό τίτλο από το University of Surrey στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Ψυχολογία. Θα μας μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η ενσυνειδητότητα μας μαθαίνει να μην χάνουμε τις στιγμές της ζωής μας και να μην καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας.

«Ψυχική Υγεία – Ένας κερδοφόρος μύθος»- 12:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Η Κλεονίκη Γιαννακοπούλου είναι κλινική ψυχολόγος με έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ψυχικής υγείας. Μέσω της ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο, ενός ξεχωριστού μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που ίδρυσε το 2005 κ διοικεί μέχρι σήμερα, εκφράζει μια διαφορετική επιλογή στον χώρο της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής στήριξης.

«Οι ελληνικές ιαματικές πηγές μετά τη διαδικασία των αναγνωρίσεων»- 13:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Ο Μάρκος Δανάς είναι ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων και της Ομάδας Εργασίας για τη Διανομή των Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Υπ.Τουρισμού. Έχει δώσει πολλές διαλέξεις-εισηγήσεις για το ζήτημα των Ιαματικών Πηγών σε τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και αλλού σε όλη τη χώρα, ενώ έχει  συγγράψει δεκάδες άρθρα και αναλύσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν με επίκεντρο τον θερμαλισμό»- 13:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Η Αφροδίτη Kαμάρα είναι ιστορικός και σύμβουλος διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς. Διευθύνει ένα πρόγραμμα που συνέκρινε τις δυνατότητες του θερμαλισμού στην Ευρώπη, αλλά και τις προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης τοπικής επιχειρηματικότητας σε σύνδεση με τις ιαματικές πηγές.

«Συναισθηματική Νοημοσύνη | Επανεκπαιδεύοντας τον Συγκινησιακό μας Εγκέφαλο στις εκπληκτικές δυνατότητες του»- 13:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο κ. Σταυρόπουλος Νίκος (PhD) είναι Διδάκτωρ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδάσκει, ως εκπρόσωπος Συναισθηματικής Νοημοσύνης, διαδραστικά, βιωματικά Σεμινάρια «Συναισθηματικής Νοημοσύνης – Επιστήμης Εαυτού» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτής του «Πόλις» Κέντρου Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Κινητικής Έκφρασης και Επικοινωνίας στο Ηράκλειο Αττικής.

«Γανόδερμα: Η κορυφαία υπερτροφή και γανοθεραπεία» – 14:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Ο κ. Γεώργιος Κουτσούκος από τον Αύγουστο του 2017 είναι Γενικός Διευθυντής της DXN Ελλάδος – Κύπρου, της κορυφαίας εταιρείας  συμπληρωμάτων διατροφής σε 180 χώρες με βάση το Γανόδερμα. Έχει 10 ετή εμπειρία στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, ευεξίας, οργανικών προϊόντων και δικτύων MLM.

«Εισαγωγή στην ολιστική ζωή: ¨Κάνε την αρχή¨»- 15:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Η Σοφία Αμούντζια είναι πτυχιούχος του Α.Π.Θ, επιστημονική συνεργάτης και γενική γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, με έρευνα στην “Oλιστική προσέγγιση αθλητών υψηλών επιδόσεων και αντιμετώπιση του στρες στον εργασιακό χώρο”. Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo(Active Tae Bo με πνευματικά δικαιώματα) και το  2008, το νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life Style. Θα μας μιλήσει για το τι είναι τελικά αυτό που ονομάζουμε “Ολιστική Ζωή”.

«Η οστεοπαθητική ιατρική του σήμερα»- 16:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο Θεοχάρης Φράγκος είναι απόφοιτος της Οστεοπαθητικής Ιατρικής (WESTMINSTER) κατέχει MSc Διατροφικής Ιατρικής (SURREY) και MSc Μυοσκελετικές Επιστήμες (OXFORD) Diplomas Φυσικοπαθητικής & Οστεοπαθητικής  (BRITISH COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE).  Το 2007 δημιούργησε το Κέντρο Οστεοπαθητικής, Φυσικοπαθητικής και Φυσικής Αποκατάστασης, προσφέροντας μαζί με την ομάδα του υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια περίθαλψη μέχρι και σήμερα. Θα μας μιλήσει για τις απαρχές και τη φιλοσοφία της Οστεοπαθητικής, καθώς και για τα διάφορα μοντέλα αξιολόγησής της και το εύρος των παθήσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει.

«HeartMath και η σημασία της καρδιάς»- 16:30 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

O Γεώργιος Χαριτάκης (ΜD, PhD) είναι Καρδιολόγος- Ομοιοπαθητικός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πιστοποιημένος Coach του HeartMath. Είναι εξουσιοδοτημένος εξεταστής πιλότων και σύμβουλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Είναι επίσης μέλος της επιτροπής έρευνας της Διεθνούς Ακαδημίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και εργάζεται εθελοντικά στους Γιατρούς του Κόσμου.

«Οι μοναδικές επιδράσεις της βιταμίνης Κ2 στην υγεία του ανθρώπου»- 17:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο Κωνσταντίνος Ξένος είναι Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος. Πτυχιούχος του Leeds Metropolitan University στον τομέα της διατροφής και διαιτολογίας, με Μεταπτυχιακούς τίτλους στην κλινική διαιτολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο και στη Διατροφική Ιατρική. Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 1996 έως σήμερα, αλλά έχει συμμετάσχει και ως μέλος οργανωτικών επιτροπών σε δεκάδες συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις του χώρου.

«8D: Ένα εργαλείο, 8 διαστάσεις, άπειρες δυνατότητες»- 18:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Η κα. Μαρία Λεβέντη είναι μια καταξιωμένη ψυχίατρος. Θα μας μιλήσει για μια παγκόσμια, πρωτοποριακή μέθοδο, ώστε να μπορούμε να εργαζόμαστε αποδοτικότερα, να στοχεύουμε ψηλότερα, να ζούμε καλύτερα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας.

«Πώς η συναισθηματική αγωγή μπορεί να ενδυναμώσει το παιδί»- 18:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Η Κάτια Παπακωνσταντίνου είναι Παιδαγωγός. Είναι πτυχιούχος των Επιστημών Αγωγής  των Παιδαγωγικών Τμημάτων Νηπιαγωγών και Δημοτικής Εκπαίδευσης,  με διετή επιμόρφωση στο Μ.Δ.Δ.Ε. και στο πεδίο της συναισθηματικής αγωγής. Μέσα  από το θεωρητικό πλαίσιο της συναισθηματικής νοημοσύνης του Daniel Goleman, θα δοθούν εργαλεία στους γονείς για την κατανόηση και  καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης στα παιδιά.

«Προστασία, διατήρηση και αξιοποίηση των Ελληνικών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και ο ρόλος τους στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία»- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο B

Η Ελένη Μαλούπα σπούδασε Γεωπονία στο ΑΠΘ και Βιολογία και Φυσιολογία Φυτών στο πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie του Παρισιού. Σήμερα είναι Διευθύντρια στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – ΔΗΜΗΤΡΑ. Είναι επίσης δημιουργός και επιστημονικώς υπεύθυνη τόσο του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων, όσο και του Εργαστηρίου Προστασίας και Αξιοποίησης Αυτοφυών και Ανθοκομικών Ειδών, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

«Παρουσίαση της Τεχνικής ThetaHealing»- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Η κα. Μαρία Τελίδου, το 2010, καθιερώνει για πρώτη φορά στην χώρα μας την τεχνική ThetaHealing ή Μέθοδος Θήτα. Έκτοτε διδάσκει συστηματικά και παρουσιάζει την Τεχνική ThetaHealing δίνοντας διαλέξεις σε ομιλίες, εκθέσεις ή φεστιβάλ.   Έχει δημιουργήσει την σχολή της «Θήτα χώρος» στην Γλυφάδα για την διδασκαλία της τεχνικής ΤhetaHealing και άλλων.

«Ασθενείς και φαρμακευτική χρήση της κάνναβης»- 20:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β

Ο Κωσταντίνος Σύρος είναι συνιδρυτής του συλλόγου «Ασθενείς υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης» μέσω του οποίου παρακολουθεί, με τα υπόλοιπα μέλη, τις παγκόσμιες έρευνες και εξελίξεις για τις ευεργετικές ιδιότητές της κάνναβης. Αγωνίζεται, ώστε να τροποποιηθεί η νομοθεσία για την κάνναβη προκειμένου να έχουν άνετη πρόσβαση οι ασθενείς. Θα μας μιλήσει για τις σχετικές έρευνες, τις μαρτυρίες, την καλλιέργεια και το νομοθετικό πλαίσιο.

Κυριακή 22 Απριλίου

«Η κοινωνία του μέλλοντος και η σημασία της ενίσχυσης της ψηφιακής νοημοσύνης των παιδιών»- 15:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο Κωνσταντίνος Σιώμος είναι Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και Διδάκτωρ  της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι ιδρυτικό μέλος  και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο. Κατέχει  μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία της διαταραχής εθισμού στο  διαδίκτυο. Σήμερα εργάζεται ως Ψυχίατρος  παιδιών και εφήβων στις πόλεις των Αθηνών και της Λάρισας όπου  διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία. Θα μας μιλήσει για την ψηφιακή νοημοσύνη των παιδιών και πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία προς όφελός μας.

«Μασάζ με κοχύλια και κρυστάλλους»- 13:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β.

Η Άννα Πορίχη – Τζεβελέκου είναι Ρεφλεξολόγος, ReikiMaster, Eκπαιδεύτρια Shiatsu και Εναλλακτική Θεραπεύτρια. Επί σειρά ετών, μεταδίδει τις γνώσεις της με την πολύχρονη εμπειρία της και δημιουργεί επιτυχημένους επαγγελματίες, καλύπτοντας όλα τα είδη μασάζ. Μαζί της θα γνωρίσουμε τον ενεργειακό κόσμο του μασάζ με κοχύλια και κρυστάλλους για το ΄΄ευ ζην΄΄ και την εξισορρόπηση των ενεργειών στον οργανισμό, με σκοπό την ολιστική θεραπευτική, καθώς και την κινητοποίηση των ενεργειών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αυτοθεραπεία

«Η δύναμη της ενέργειας και τα οφέλη της Ηχοθεραπείας»- 16:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο κ. Δημήτρη Παπαναστασίου είναι ενεργειακός θεραπευτής-συντονιστής, Crystal Singing Bowls, Gong, κοσμικών ενεργειών-ακτίνων & οργόνης. Είναι επίσης κατασκευαστής οργονιτών, ενεργειακών spray, κοσμημάτων & ελαίων. Θα μας μιλήσει για την ηχοθεραπεία, το πώς λειτουργεί και για τα οφέλη της.

«Μάθε τι καλό μπορεί να σου συμβεί, από μια συνεδρία ύπνωσης»- 16:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο B

Ο κ. Παναγής Μεταξάτος παρουσιάζει τη γνωστή Μέθοδο Silva, εκπαιδεύει νέους υπνωτιστές με τη γνωστή μέθοδο HYPNOVISION είναι αναγνωρισμένος Master Hypnotherapist από το National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ, και ιδρυτής του Κέντρου Ύπνωσης στην Ελλάδα. Θα μας μιλήσει για το πώς το καταπληκτικό εργαλείο της ύπνωσης μπορεί να βοηθήσει άμεσα στη βελτίωση της ζωής μας, αλλά και των γύρω μας.

«Έρωτας, σχέσεις και πνευματικότητα»- 18:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Ο Στάμος Στίνης είναι ιδιοκτήτης των εκδόσεων Ιβίσκος, Ομοιοπαθητικός και ολιστικός θεραπευτής αλλά και επικεφαλής της πνευματικής παρέας του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας. Επιπλέον, είναι Ομοιοπαθητικός και ολιστικός θεραπευτής. Θα μας παρουσιάσει μια πρωτότυπη εμβάθυνση στην ουσία και τη δυναμική, που διέπει τις σχέσεις των δύο φύλων, τα ψυχικά, νοητικά και ενεργειακά «εργαλεία», με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να συνδυάζουμε την απόλαυση του έρωτα και την εύλογη ανάγκη για σχέσεις οικειότητας και αγάπης, με μία ταυτόχρονη πορεία προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής τελείωσης.

«Παρουσίαση της τεχνικής μη βίαιης επικοινωνίας»- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο D

Η Μαρία Τελίδου διδάσκει συστηματικά, εφαρμόζει και παρουσιάζει την Τεχνική ThetaHealing, δίνοντας διαλέξεις σε ομιλίες, εκθέσεις ή φεστιβάλ. Έχει επίσης δημιουργήσει την σχολή της «Θήτα χώρος» στην Γλυφάδα για την διδασκαλία της τεχνικής ΤhetaHealing και άλλων. Θα μας μιλήσει για τα 4 βήματα της μη Βίαιης Επικοινωνίας, πώς να δημιουργούμε θετικό κλίμα ανάμεσα σε εμάς και στον ακροατή μας, πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά σε όλα τα επίπεδα.

«Επανασυνδετική Θεραπευτική -Η θεραπευτική σ’ ένα νέο επίπεδο»- 19:00 στην Αίθουσα Ομιλιών επίπεδο Β.

Η Σοφία Αλεξιάδη είναι κάτοχος Certificates από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Reconnective Healing Foundational Practitioner® (Foundational Practitioner Επανασυνδετικής Θεραπευτικής), Reconnection-Certified Practitioner® και Mentor. Μαζί της θα ανακαλύψετε τη δυναμική τού νέου αυτού φάσματος θεραπευτικών εξελικτικών συχνοτήτων στο οποίο η επιστήμη αναφέρεται ως Επανασυνδετική Θεραπευτική.

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις

Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης στην Εναλλακτική Ατζέντα.

Εάν ωστόσο θέλετε να ξαναδοκιμάστε, μπορείτε να μεταβείτε στην ανάρτηση της κλήρωσης στην Εναλλακτική Δράση

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα