Προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού από την ΑΡΣΙΣ

Προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού από την ΑΡΣΙΣ

Πενήντα νέες θέσεις εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8 μηνών  προκηρύσσει η  ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων  , στο πλαίσιο του προγράμματος “Support to Refugees in Greece through Integrated Shelter Model – Rapid Mobility Solution (ISM – RMS)”. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά (SOFTEX), σε συνεργασία με την ASB και την WAHA και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αριθμό Συμφωνίας Χρηματοδότησης ECHO/-EU/BUD/2016/01007.

Προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού από την ΑΡΣΙΣ

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο infothes@arsis.gr Βιογραφικό Σημείωμα και Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με την ένδειξη «ΘΕΣΗ» απασχόλησης, έως τις 19/7/2016 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον για πέραν της μίας θέσης επίσης να αναφερθεί.

Η ΑΡΣΙΣ θα εξετάσει  κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών, ενώ κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί τους στο 2310526150 , ενώ για να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη πατήστε εδώ 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα