Πώς να εξαλείψουμε τα ολέθρια συναισθήματα – Η Προσευχή της Γαλήνης

Πώς να εξαλείψουμε τα ολέθρια συναισθήματα - Η Προσευχή της Γαλήνης

Σαφώς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας και να μορφοποιήσετε, να πλάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας δημιουργούν το πεπρωμένο σας, είτε το ξέρετε είτε όχι.

Όταν αμφιβάλλετε για κάποια κατάσταση, πείτε την “Προσευχή της Γαλήνης” : “Ο Θεός μου έδωσε το κουράγιο να αλλάξω τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν, την ηρεμία να αποδεχτώ τα πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν και τη σοφία να καταλαβαίνω τη διαφορά”.

Αποστολή σας είναι να πορεύεστε στη ζωή γνωρίζοντας την αγάπη και τη γαλήνη του Θεού και προκαλώντας, κατά συνέπεια, μια διάθεση γαλήνης, αρμονίας και αγάπης για όλο τον κόσμο. Αυτές οι πνευματικές δονήσεις τείνουν να ελαχιστοποιούν και να εξουδετερώνουν στο νου της μάζας ή στο νου της φυλής μας τα ολέθρια συναισθήματα του φόβου, του μίσους, της ζήλιας και της απληστίας.

Ποιο σκοπό εξυπηρετεί η δημιουργία πνευματικών δηλητηρίων, όπως η θλίψη, η εχθρότητα και η κατάθλιψη;
Ποιο σκοπό εξυπηρετεί ή έγχυση αυτών των ολέθριων πνευματικών αναθυμιάσεων στο νου της μάζας, που είναι ήδη αρκετά μολυσμένος;

Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να χειραγωγήσει το μυαλό σας για υστερόβουλους σκοπούς.
Αποστολή σας στη ζωή είναι να πορεύεστε συνειδητοποιώντας την αγάπη του Θεού και γνωρίζοντας πως αν η ματιά σας παραμείνει στο πλευρό του Θεού, δεν θα συναντήσετε κανένα κακό στο διάβα σας.

Εξοικειωθείτε με τη Θεία Παρουσία μέσα σας, με το Πανίσχυρο Ζωντανό Πνεύμα που δεν μπορεί να ασθενήσει, να ενοχληθεί ή να φθαρεί με κανέναν τρόπο.
Δεν γεννήθηκε ποτέ και δεν πρόκειται να πεθάνει.
Το νερό δεν το διαβρώνει, η φωτιά δεν το καίει.
Ο αέρας δεν το παρασύρει μακριά.
Και υπάρχει κάτι μέσα σας, από τότε που γεννηθήκατε, που δεν γεννήθηκε ποτέ.
Υπάρχει κάτι μέσα σας, που όταν πεθάνετε, αυτό δεν θα πεθάνει.
Υπάρχει κάτι μέσα σας που ποτέ δεν πληγώθηκε, ενώ εσείς μπορεί να πληγωθήκατε.
Ο Έμερσον τα είπε όλα αυτά.
Πρόκειται για το Πανίσχυρο Πνεύμα, τη Θεία Παρουσία.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Joseph Murphy “Με τη δύναμη του υποσυνειδήτου γεμίστε αυτοπεποίθηση” από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα