Προβάλετε την επιχείρηση ή την τέχνη σας στη μεγαλύτερη έκθεση εναλλακτικού τρόπου ζωής ALTERSCOPE

alterscope21-612x382

Η έκθεση Alterscope σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να γνωριστείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αναζητήσεις με σας, τόσο ανάμεσα στους επισκέπτες όσο και ανάμεσα στους άλλους εκθέτες.

Η Alterscope, μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση στην Αθήνα το 2014, διοργανώνεται για δεύτερη φορά στις 25 και 26 Απριλίου στον εκπληκτικό πολυχώρο “Αθηναΐς”, όπου μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα θα δείξετε σε χιλιάδες επισκέπτες πώς μπορούν να ωφεληθούν από την δουλειά σας και πού μπορούν να σας βρουν μετά την έκθεση.

Σας δίνεται η ευκαιρία να μοιράσετε ενημερωτικό υλικό για την δουλειά σας ή να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή να κάνετε μια μικρή παρουσίαση/επίδειξη της δουλειάς σας (όπως για παράδειγμα μια μικρή παρουσίαση γιόγκα ήχου, μια επίδειξη τάι τσι ή ένα ενεργειακό καθαρισμό) και να αναδείξετε τον ιδιαίτερο τομέα με τον οποίο ασχολείστε.

Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε ενοικιάζοντας τραπέζι(α) στην έκθεση ή/και κάνοντας μια διάλεξη ή ένα μικρό σεμινάριο σε ειδική αίθουσα.

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα στοιχεία που θα βρείτε εδώ

http://alterscope.gr/index.php/2013-09-04-20-03-24

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα