Reflect Festival: Κερδίστε δωρεάν συμμετοχές στο κορυφαίο φεστιβάλ τεχνολογίας και μέλλοντος

REF.1-2.png

Το Reflect είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ τεχνολογίας και μέλλοντος το οποίο συμβαίνει στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Στο φεστιβάλ, κάθε χρόνο έρχονται κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Τη τελευταία φορά, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το ανθρωποειδές Σοφία το οποίο έκανε ομιλία και απάντησε πολλές από τις ερωτήσεις του κοινού.

Φέτος, δεν θα λείψει και πάλι η συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων, καθώς και ένα διαγωνισμός μεταξύ 300 νοεσύστατων εταιρειών τεχνολογίας και καινοτομίας από όλο τον κόσμο.

Τ φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος στο σπίτι κάθε συμμετέχοντος στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου. Ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας, καθώς και επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν εξ αποστάσεως.

Το τριήμερο διαδικτυακό φεστιβάλ θα ζωγραφίσει μια ολιστική εικόνα του γεμάτου προκλήσεις μέλλοντός μας, είτε πρόκειται για τεχνολογικές εξελίξεις, επόμενα βήματα μετά την κρίση, είτε για το περιβάλλον γύρω μας. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα όπως η κοινωνία του μέλλοντος, το χρήμα και η οικονομία και το μέλλον των επιχειρήσεων. Θα παρουσιαστούν εκτενώς επίσης θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και την ψυχολογία – οι ομιλητές θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για την ευζωία, την αυτοβελτίωση και το μέλλον των σχέσεων. «Το μόνο που θέλουμε είναι να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους ότι ο μόνος δρόμος είναι προς τα εμπρός. Η κύρια αποστολή αυτής της έκδοσης είναι να συνδέσει όσους θέλουν να γίνουν μέρος της αναπόφευκτης αλλαγής κι εξέλιξης του τρόπου με τον οποίο ζούμε, συσχετιζόμαστε αλλά και εργαζόμαστε», αναφέρει η οργανωτική ομάδα.

Μεταβείτε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το φεστιβάλ https://enallaktikiagenda.gr/event/reflect-festival/

Η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει στους αναγνώστες της δώρο αξίας 4.900€ κληρώνοντας 100 συμμετοχές αξίας 49€ έκαστη.

Πως θα συμμετάσχετε στην κλήρωση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα έως τις  5 Οκτωβρίου. Η Εναλλακτική Ατζέντα θα επιλέξει έως 100 τυχερούς για να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν το τριήμερο φεστιβάλ και τις ομιλίες του. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με e-mail ή sms εφόσον έχουν προσθέσει το τηλέφωνό τους.

Οι προσκλήσεις είναι διπλές. Νικητές είναι οι

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΘΙΟΣ
Ιωάννης Σερίφιος
Σμαράγδα Κωστοπούλου
ΣΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δέσποινα Οικονόμου
Μαρία Ευγενίδου
Κώστας Μαθιος
Παναγιώτης Λώλης
Μανωλης Μεθυμακης
Θεόδωρος Γκινης
Δημητρης Μηττας
Δημητρης Δαμιανος
Χρυσουλα Καμαριτσα
Παναγιωτης Κολλιας
Μαρια Λυτριβη
Αθανασιος Συρος
Νικολαος Συρος
Μanolis Mallis
Elina Giachali
Κωνσταντινος Αγοροπουλος
Ολύμπια Ανανιαδου
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΗ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΡΟΥΝΙΑΤΗΣ

Δείτε όλες τις κληρώσεις και τα δώρα στην αρχική σελίδα, στην περιοχή Happy Area https://enallaktikiagenda.gr/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα