Το Reflect Festival μεταφέρεται για τον Οκτώβριο εν όψει των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τον κορονοϊό

Reflect Festival

Οι διοργανωτές του Reflect Festival αποφάσισαν να αναβάλουν την εκδήλωση για τις 8-9 Οκτωβρίου 2020 λόγω της πρόσφατης έκρηξης του κορονοϊού. Το φεστιβάλ που θα συγκεντρώσει περισσότερους από 3000 ανθρώπους από την Κύπρο και το εξωτερικό ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 14-15 αυτού του Μάη. “Έχουμε ιδρύσει το Reflect με στόχο να συνδέσουμε εμπνευσμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο για το καλό της Κύπρου μας και της ανάπτυξής της. Λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα κλιμακούμενη κατάσταση, η επίτευξη της μεγάλης μας αποστολής έχει καταστεί αδύνατη. Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο οφείλει να αναλάβει την ευθύνη να σταματήσει την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους μεταξύ μας ανθρώπους », δήλωσε ο συνιδρυτής του φεστιβάλ Στυλιανός Λάμπρου. “Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά κατά τους προσεχείς μήνες για να υπερβούμε τις προσδοκίες του κοινού και να οργανώσουμε για 3η φορά το καλύτερο και μεγαλύτερο Reflect μέχρι σήμερα -πάντα με ασφάλεια και συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί”, πρόσθεσε.

Το Reflect (www.reflectfest.com) αφορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον που διοργανώνεται στην περιοχή μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Θα λάβει χώρα στον Χαρουπόμηλο Λεμεσού, ένα όμορφο ιστορικό χώρο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά στην παραλία, καθώς επίσης και στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού όπου θα διεξαχθούν διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Περισσότεροι από 70 ομιλητές διεθνούς εμβέλειας θα μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσα στο 2ήμερο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ζωγραφίσει μια ολιστική εικόνα του μέλλοντός μας, είτε πρόκειται για τεχνολογικές εξελίξεις είτε για εξελίξεις που αφορούν την ανθρώπινη ύπαρξη. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα όπως η κοινωνία του μέλλοντος, η τεχνητή νοημοσύνη, το χρήμα και η οικονομία, αλλά ταυτόχρονα, το Reflect επικεντρώνεται και σε «ανθρώπινα» θέματα όπως η ευτυχία και η προσωπική ανάπτυξη, το μέλλον των σχέσεων και η παραγωγικότητα.

Η τρίτη διοργάνωση θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 3000 συμμετέχοντες από Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Οι παρευρισκομένοι, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματιών, των επενδυτών, των νεοσύστατων επιχειρήσεων, των ακαδημαϊκών, των φοιτητών και όλων όσων είναι λάτρεις της τεχνολογίας και του μέλλοντος, θα βρεθούν στην Κύπρο κυρίως από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα