Ρεφλεξολογία και τόνωση του ανοσοποιητικού εν όψη ημερών

Ρεφλεξολογία και τόνωση του ανοσοποιητικού εν όψη ημερών

Όταν ο υπόλοιπος κόσμος ανυπομονεί για το πότε θα βγει το επόμενο εμβόλιο το οποίο θα μας απαλλάξει από τον Ιό της Κορόνας, πολλοί από εμάς αναγνωρίζουμε την υποχρέωση και ανάγκη, του να ενεργοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο ακούγεται, μας προσκαλεί να αλλάξουμε την διατροφή μας, να εμπλουτίσουμε την τροφή μας, να απαλλάξουμε την τροφή μας άρα το σώμα μας από τροφές βαριές για το λεμφικό μας σύστημα. Όντως δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο το να πατήσουμε ένα κουμπί και να γίνει…

Σίγουρα όμως υπάρχουν κάποια «Κουμπιά» τα οποία ενεργοποιούν το σώμα μας, είτε μια περιοχή είτε ένα σύστημα οργάνων ή ολιστικά ολόκληρο το σώμα και την ύπαρξη.

Διαβάστε επίσης: Μεταφέρονται τα σεμινάρια του Πετράκη Παντελή

Όσοι ασκούν ή έχουν δεχτεί Ρεφλεξολογία κατανοούν σε τι αναφέρομαι και χαμογελούν, διότι θυμήθηκαν πόσο απολαυστικά ανακουφιστικό είναι όλο αυτό.

Το video είναι φτιαγμένο για να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Έχει γίνει μια προσπάθεια να είναι σε 2 γλώσσες. Μείνετε στην ενέργεια η οποία ανακινείτε και όχι την προφορά ή την γραμματική μου σύνταξη.

Μοιραστείτε το βίντεο με ανθρώπους που σχετίζεστε μέσω των social. Η ρεφλεξολογία σίγουρα μπορεί να βοηθήσει, αν είστε Ρεφλεξολόγοι μοιραστείτε αυτή την γνώση ή δημιουργήστε κάτι ανάλογο! Αν έχετε δεχτεί ρεφλεξολογία σίγουρα μπορείτε να συμπληρώσετε την δική σας γνώμη όταν το κοινοποιήσετε!

Είναι αυτή η εποχή που χρειάζεται να ανταλλάξουμε συνεισφορά και να βγούμε δυνατοί!

 

Σας ευχαριστώ απέραντα που είστε εκεί έξω και γίνεστε αφορμή να μοιράζομαι μαζί σας πράγματα!

Με εκτίμηση
Πετράκης Παντελής

Ολιστικός Θεραπευτής / Facilitator
Ρεφλεξολόγος (μέλος τους ΠΕΣΡ)

www.PantelisPetrakis.com
https://www.facebook.com/PantelisPetrakisACF/

***Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν αντικαθιστούν την πρόληψη ενάντια στον ιό.
** Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν αντικαθιστούν την αγωγή ιατρού.
* Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν αντικαθιστούν την προσέγγιση του Ρεφλεξολόγου σας.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα