Αύγουστος 2019: 5 χαμηλού κόστους Retreats στα οποία αξίζει να πάτε!

Τα retreats αποτελούν το νέο τρόπο να κάνει κάποιος διακοπές. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες και Έλληνες τα προτιμούν διότι προσφέρουν εξαιρετικές επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με διακοπές.  Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 οικονομικούς προορισμούς για να επιλέξετε να κάνετε διακοπές έστω και την τελευταία στιγμή.

Art & Soul Summer Retreat 2019Art & Soul Summer Retreat 2019:

8 με 18 Αυγούστου Λιχαδονήσια

55€/ ημέρα /άτομο (Πλήρη διατροφή, διαμονή και σεμινάρια!)

 

Η Έντεχνη δράση για 12η συνεχή χρονιά διοργανώνει Εναλλακτικές διακοπές μέσω τεχνών και φέτος σας προσκαλεί στην Βόρεια Εύβοια για να περάσετε 10 ημέρες γεμάτες εργαστήρια, χαλάρωση και διασκέδαση.


Εναλλακτικές διακοπές ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ με τον Σ. Στίνη, 9-25 Αυγούστου, στην Αρχαία ΕπίδαυροΕναλλακτικές διακοπές ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ με τον Σ. Στίνη

9 – 25 Αυγούστου στην Αρχαία Επίδαυρο

 

56€/ημέρα/ άτομο (Ημιδιατροφή, σεμινάρια και διαμονή!)

17 ημέρες Εναλλακτικών διακοπών με τον Στάμο Στίνη στην Αρχαία Επίδαυρο. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας διοργανώνει αυτό το retreat στο Ξενοδοχείο Apollon και υπόσχεται χαλάρωση και ημέρες γεμάτες διασκέδαση, ηρεμία και διαλογισμούς.


3o Camp Αγάπης & Χαράς με την Αγαποκοινότητα στη Χαλκιδική!3o Camp Αγάπης & Χαράς με την Αγαποκοινότητα

24 – 30 Αυγούστου στη Χαλκιδική

50€/άτομο/ημέρα ή 222€ για 7 ημέρες (Πλήρη διατροφή, διαμονή και δεκάδες σεμινάρια)

 

Το 3ο Camp Αγάπης και Χαράς διοργανώνεται και φέτος από την Αγαποκοινότητα στην Χαλκιδική. Σε μια τοποθεσία μέσα στην φύση, δίπλα σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Χαλκιδικής ο Αργύρης και η Ειρήνη (οι ιδρυτές της Αγαποκοινότητας) μαζί με ακόμη εννέα εκπαιδευτές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες μέσα από ιδιαίτερες δράσεις που θα λάβουν χώρα.


5 ημέρες στην Αριστοκράτισσα των Κυκλάδων5 ημέρες στην Αριστοκράτισσα των Κυκλάδων

26 – 30 Αυγούστου στην Άνδρο

280€/άτομο για 5 μέρες (Μεταφορά, ακτοπλοϊκά, διαμονή, πρωινό και σεμινάρια)

 

Το Harmony and Creativity διοργανώνει το 22ο retreat του στην Άνδρο. Πέντε ημέρες γεμάτες εκδρομές, ιδιαίτερες δραστηριότητες, χαλάρωση και ξεκούραση. Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εδώ καθώς θα πραγματοποιηθούν δύο κύρια σεμινάρια κατά την διάρκεια του retreat -Coaching και Δημιουργική Γραφή- και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και σε ποιο σεμινάριο θέλουν να παρευρεθούν.


4ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοσωματικής Υγείας4ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοσωματικής Υγείας

29 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου στην Αράχωβα

320€/άτομο για 4 μέρες (Διαμονή σε 4 αστέρων ξενοδοχείο, πλήρης αποτοξινωτική διατροφή, σεμινάρια)

 

Η Ιπποκράτεια Διαβίωση και το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP διοργανώνουν ένα τετραήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοσωματικής Υγείας στην Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στο 4* Domotel Anemolia Resort. Ένα retreat που έχει ως σκοπό την ψυχική αλλά και σωματική αποτοξίνωση των συμμετεχόντων.

 

Δείτε όλους τους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα