6 καταπληκτικά Retreats που αξίζει να πάτε!

Τα 3 καλύτερα επερχόμενα Retreats!

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, αλλά και οι αυξημένες υποχρεώσεις συντελούν πολλές φορές στο να εξαντλούμαστε και να χρειαζόμαστε μια ανάσα αναζωογόνησης.

Τα Retreats, είναι μια ευκαιρία να «γεμίσουμε μπαταρίες», να ταξιδέψουμε, να δούμε νέους τόπους, να μαζέψουμε εμπειρίες, να εκπαιδευτούμε σε νέα προγράμματα, να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους και να έρθουμε πιο κοντά με την φύση.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα  καλύτερα επερχόμενα Retreats που αξίζει να λάβετε μέρος.

Body In Balance Weekends Φεβρουαρίου

Body in Balance Weekends Φεβρουαρίου στο Dolce Riviera

 

To διεθνές τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας Body in Balance μαζί με το ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, ήδη από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε γεμίζουν τα σαββατοκύριακά μας με ευεξία. Μέχρι και τέλος Μαίου και κάθε σαββατοκύριακο γεμίζει με βιωματικά εργαστήρια για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας από τους καλύτερους trainers και instructors στο είδος τους. Θαλασσοθεραπεία, spa και πολλές ξεχωριστές εμπειρίες, περιμένουν όσους αποφασίσουν να λάβουν μέρος. Δείτε όλα τα σαββατοκύριακα εδώ.

Το πιο ζεστό Διήμερο του Χειμώνα με Coaching ή Δημιουργική Γραφή

Το πιο ζεστό Διήμερο του Χειμώνα με Coaching ή Δημιουργική Γραφή

Το Harmony & Creativity διοργανώνει το 18ο retreat του στις 16 και 17 Φεβρουαρίου το οποίο περιλαμβάνει τρεις όμορφους προορισμούς: Πλανήτερο, Κάτω Κλειτόρια και Βιτύνα! Κατά την διάρκεια του διημέρου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και ανάμεσα σε δύο προγράμματα: Δημιουργική Γραφή με τον Δημήτρη Μπογιατζή, ή Life Coaching με την Νίκη Ορφανουδάκη! Δείτε περισσότερα εδώ.

Απόκριες 2019: Εναλλακτικές διακοπές στα Ιαματικά λουτρά Σμοκόβου

Απόκριες 2019: Εναλλακτικές διακοπές στα Ιαματικά λουτρά Σμοκόβου

Η Έντεχνη Δράση, διοργανώνει το 4ήμερο της Καθαράς Δευτέρας μία «απόδραση για δράση» στις ιαματικές πηγές Σμοκόβου στην Καρδίτσα. Με εισηγήτρια την Τζέσικα Μαργαρίτη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την εκφραστική θεραπεία μέσω των τεχνών αποκτώντας έτσι την δυνατότητα να δουν τα πράγματα από διαφορετικές γωνίες και προοπτικές. Δείτε περισσότερα εδώ.

Πασχαλινή Εξόρμηση Του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ Στη Σικελία Και Την Κάτω Ιταλία

Πασχαλινή Εξόρμηση Του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ Στη Σικελία Και Την Κάτω Ιταλία

Το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ μας πάει, Ιταλία! Φέτος το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας με τον Στάμο Στίνη διοργανώνει ένα διαφορετικό Πάσχα. Οκτώ ημέρες στην Σικελία και στην Κάτω Ιταλία όπου θα συνδυάσουν το Πάσχα, την «απόδραση» από τα καθημερινά και την ψυχαγωγία με την Ιστορία, την Ελληνική Παράδοση και την Πνευματικότητα σ’ ένα ειδικό «οδοιπορικό». Δείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε εδώ.

Χορτοφαγικό Πάσχα στη Σύρο με την Αγαποκοινότητα

Χορτοφαγικό Πάσχα στη Σύρο με την Αγαποκοινότητα

Η Αγαποκοινότητα διοργανώνει ένα 4ήμερο στην Σύρο για τις ημέρες του Πάσχα! 4 ημέρες και φέτος σε 4στερο ξενοδοχείο (Boutique Di Mare) δίπλα στην θάλασσα, στην παραλία της Φετουρής στην Ποσειδωνία. Οι συμμετέχοντες θα απολάυσουν ένα Χορτοφαγικό Πάσχα στη Σύροενώ θα τιμήσουν την παράδοσή, τα ήθη και έθιμα της χώρας μας! Δείτε περισσότερα εδώ

3o Camp Αγάπης & Χαράς με την Αγαποκοινότητα στη Χαλκιδική!

H Αγαποκοινότητα προετοιμάζεται από τώρα για το 3ο camp που διοργανώνει τον Αύγουστο του 2019. Με την ελεύθερη επιλογή των ημερών που επιθυμείτε να πάτε, ή κλείνοντας και το 7ήμερο πακέτο οι συμμετέχοντες θα περάσουν 7 μέρες στην Χαλκιδική δίπλα στην  θάλασσα, με 6 διανυκτερεύσεις, 3 γεύματα vegan την ημέρα σε μπουφέ με green chef τον Νίκο Γαϊτάνο και με “εναλλακτικές” δραστηριότητες κάθε μέρα! Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις Εναλλακτικές διακοπές που έπονται εδώ

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα