Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαβεβαιώνει την ύπαρξη και εφαρμογή της τηλεπάθειας στις στρατιωτικές τεχνικές της

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαβεβαιώνει την ύπαρξη και εφαρμογή της τηλεπάθειας στις στρατιωτικές τεχνικές της

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την ύπαρξη στρατιωτικής παραψυχολογίας στις ρωσικές στρατιωτικές τεχνικές, που επιτρέπει σε κάποιον να διεισδύσει στις σκέψεις ενός άλλου, να πειραματιστεί με προγράμματα υπολογιστή και να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι: γιατί αυτό το είδος επιστήμης μελετάται στα υψηλότερα επίπεδα των διαφόρων κυβερνήσεων, όμως γελοιοποιείται και δεν μελετάται σχεδόν καθόλου από τον υπόλοιπο κόσμο;

Είναι η τηλεπάθεια πραγματική;

Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς. Ωστόσο, τα θέματα όπως αυτό, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι κακόφημα, δεδομένης της σχέσης τους με τη μαγεία, την δεισιδαιμονία και την «ψευδοεπιστήμη», όρους που συχνά χρησιμοποιούν εκείνοι που καταδικάζουν το θέμα χωρίς ποτέ να το εξετάσουν πραγματικά. Τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη της τηλεπάθειας είναι, στην πραγματικότητα, αρκετά συντριπτικά και σε πολλές περιπτώσεις πολύ ισχυρότερα από τα περισσότερα άλλα επιστημονικά πεδία.

Γιατί όμως, αυτά τα θέματα δεν έχουν αγγιχτεί από τον ακαδημαϊκό κόσμο, αλλά έχουν μελετηθεί κυρίως, στα ανώτατα επίπεδα των κυβερνήσεων; Είναι πλέον γνωστό ότι, πολλές είναι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που μελέτησαν αυτό το φαινόμενο εδώ και δεκαετίες.

Το τελευταίο παράδειγμα προέρχεται από τη Ρωσία, καθώς το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο σχετικά με την ύπαρξη και τη μελέτη της παραψυχολογίας στο ρωσικό στρατό. Το άρθρο εξηγεί πώς είναι αυτές οι τεχνικές αλλά και πώς χρησιμοποιήθηκαν για να διεισδύσουν στις σκέψεις του εχθρού (ανάγνωση του νου) καθώς και για να εισβάλουν σε εχθρικά συστήματα πληροφορικής. Το άρθρο έχει τίτλο ” Σούπερ Στρατιώτης για τους Μελλοντικούς Πολέμους”, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Άμυνα» και γράφτηκε από τον συνταγματάρχη Nikolai Poroskov, ο οποίος εξήγησε ότι χρησιμοποιούν παραψυχολογικές τεχνικές όπως η τηλεπάθεια για μάχες, αποκαλύπτουν μυστικά, αποκαλύπτουν τοποθεσίες κλπ… Γνωστοποιεί ακόμη ότι, οι ρώσοι ειδικοί έχουν μάθει για την τηλεπάθεια, δουλεύοντας με τα δελφίνια.

Διαβάστε επίσης: Πως μπορούμε να αποκοιμηθούμε σε δύο λεπτά με αυτήν την στρατιωτική τεχνική των ΗΠΑ

Ο Πόροσκοφ γράφει:

“Έδωσαν, διανοητικά, σε ζώα, εντολές κι εκείνα τις εκτέλεσαν. Η τεχνική, όπως αποδείχθηκε, είναι εφαρμόσιμη και στον άνθρωπο. Επιπλέον, μπορεί να έχει επίπτωση και στην τεχνολογία. Με τη σκέψη σας, μπορείτε, για παράδειγμα, να καταρρίψετε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, να κάψετε κρυστάλλους σε γεννήτριες, να παρακολουθήσετε μια συνομιλία ή να σπάσετε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και επικοινωνίες.

Η ανθρώπινη συνείδηση και η παραψυχολογία δεν πρέπει να μελετώνται μόνο και μόνο για να μάθουμε νέες αμυντικές τακτικές. Οι άνθρωποι έχουν μεγάλες δυνατότητες και εξακολουθούν να υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να ανακαλύψουμε για τον εαυτό μας! Εκείνο, όμως, που σίγουρα οφείλουμε να αλλάξουμε, είναι η πρόθεσή μας πίσω από αυτές τις ανακαλύψεις.

Πηγή

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα