Το Ινστιτούτο Search Inside Yourself δίνει έως και 10 υποτροφίες για τη συμμετοχή στο μεγάλο σεμινάριο ηγεσίας στις 21 Μαρτίου

Το Ινστιτούτο Search Inside Yourself δίνει έως και 10 υποτροφίες για τη συμμετοχή στο μεγάλο σεμινάριο ηγεσίας στις 21 Μαρτίου

Το Search Inside Yourself Leadership Institute προσφέρει έως και σε 10 συμμετέχοντες τη δυνατότητα μερικής ή ολικής υποτροφίας στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου στην Αθήνα. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Alternative Media, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το νούμερο ένα σεμινάριο ηγεσίας το οποίο χρησιμοποιεί τεχνικές mindfulness, ενίσχυσης της αυτεπίγνωσης και της ενσυνειδητότητας. Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στην  Google, στη Silicon Valley και έκτοτε, το πρόγραμμα έχουν υιοθετήσει κάποιοι από τους μεγαλύτερους κολοσσούς σε όλο τον κόσμο.

Σε ποιους θα δοθούν οι υποτροφίες

Οι υποτροφίες θα δοθούν κυρίως σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τα δίδακτρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Ινστιτούτο, το οποίο θα επιλέξει σε ποιους τελικά θα δοθούν οι υποτροφίες. Οι υποτροφίες αφορούν την μερική έκπτωση στα δίδακτρα ή αν κριθεί αναγκαίο την πλήρη απαλλαγή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης siy.enallaktikiagenda.gr

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα