Ο Σεπτέμβρης του 2020 ενεργοποιεί πλανητικές όψεις της περιόδου της 9ης Σεπτεμβρίου 2001;

Ο Σεπτέμβρης του 2020 ενεργοποιεί πλανητικές όψεις της περιόδου της 9ης Σεπτεμβρίου 2001;

Βάζοντας στην εικόνα το χτύπημα των Διδύμων Πύργων και του Πενταγώνου, σε σχέση με την αστρολογική κατάσταση του Σεπτέμβρη του 2020, που ο Άρης μπαίνει σε ανάδρομη πορεία προκαλώντας σε δυσαρμονία την τριαστρία στον Αιγόκερω (Πλούτωνας, Κρόνος, Δίας), μπορεί να σημάνει νέα αιματοχυσία ή μπορεί να ωθήσει τους ισχυρούς του κόσμου στο να αποφασίσουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες με το παρελθόν και να τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι την ορθοδρόμηση του πλανήτη του θεού του πολέμου.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Σεπτέμβρης του 2020 ενεργοποιεί πλανητικές όψεις της περιόδου της 9ης Σεπτεμβρίου 2001. Το τι θα ακολουθήσει λοιπόν, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να το δούμε.

Αν δούμε το άστρο-χαρτογράφημα του χτυπήματος των Διδύμων Πύργων, σε συντεταγμένες Νέας Υόρκης, θα παρατηρήσουμε πως οι γραμμές Σελήνης και Άρη περνούν από Ουάσιγκτον, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Δαμασκό και Ριάντ.

Διαβάστε επίσης: Μια υπέροχη άσκηση για να συνδεθούμε με το εσωτερικό μας παιδί

Ο Άρης κυβερνά τον δεύτερο και τον έβδομο οίκο (οικονομικά και διαφωνίες) και η Σελήνη τον δέκατο οίκο του χτυπήματος (εξουσία, διακυβέρνηση) ενώ ταυτόχρονα, τότε, ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη.

Αν δούμε τώρα την εικόνα του άστρο-χαρτογραφήματος της 9ης Σεπτεμβρίου 2020 θα παρατηρήσουμε πως η γραμμή του Άρη, σημαδεύει ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο, όπως και στην περίπτωση του χτυπήματος των διδύμων πύργων και βάζει στο παιχνίδι τη φορά αυτή και τη Μόσχα καθώς η γραμμή του πλανήτη Ουρανού περνά από εκεί. Επίσης περνά ταυτόχρονα και από τις τρεις επαρχίες του νοτίου Πακιστάν, που μαζί με τα στενά του Βοσπόρου, αποτελούν τον αδύναμο κρίκο της στρατηγικής εξουδετέρωσης της Ρωσίας.

Η περίοδος Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020 διαμορφώνει ένα ουράνιο σκηνικό που έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών της ελίτ και φαίνεται πως θα αποκαλυφθεί – ή θα απειληθεί πως θα γίνει αυτό – το τι πραγματικά έγινε με την ιστορία του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Απόσπασμα από το «Αστρολογικό Ημερολόγιο 2020» του Κώστα Λεφάκη των εκδόσεων ΔΙΟΝ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα