Σκυλάκι ξαναβρίσκει την όρασή του μετά από χειρουργείο και συναντά τους αγαπημένους του (video)

Σκυλάκι ξαναβρίσκει την όρασή του μετά από χειρουργείο και συναντά τους αγαπημένους του (video)

Το δώρο της όρασης, πολλές φορές θεωρείται δεδομένο. Αλλά, πώς θα περιγράφατε το κόκκινο χρώμα σε κάποιον που δεν μπορεί να δει; Πώς θα περιγράφατε τα λουλούδια, τον ουρανό ή τη θάλασσα;

Ωστόσο, υπάρχει κάποια ελπίδα. Μερικοί άνθρωποι που υποφέρουν από τύφλωση μπορούν να ανακτήσουν την όρασή τους εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για χειρουργική επέμβαση στα μάτια. Ακόμα καλύτερα, δεν είναι μόνο άνθρωποι που μπορούν να ανακτήσουν την όρασή τους – τα ζώα επίσης, μπορούν να το κάνουν!

Ένα τυχερό ιρλανδικό Terrier ανέκτησε την όρασή του και η εκστατική αντίδρασή του το λέει όλα! Μπορεί βέβαια το βίντεο να τραβήχτηκε πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο οι χρήστες συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να βλέπουν το εν λόγω βίντεο και να το αναπαραγάγουν στα social media, καθώς η στιγμή είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Ο Duffy, ένας αξιαγάπητος ιρλανδικός τεριέ και σκύλος διάσωσης, είχε πολλές περιπέτειες με την υγεία του. Είχε αναπτύξει διαβήτη και κάποια στιγμή, έχασε την όρασή του λόγω της ασθένειας.

Ο διαβήτης του σταθεροποιήθηκε με τη βοήθεια φαρμάκων, αλλά ο Duffy είχε χάσει πλέον την όρασή του. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε, πώς θα πρέπει να αισθανόταν, όταν εκεί που έβλεπε την αγαπημένη του οικογένεια διαρκώς, μια μέρα, έπαψε όχι μόνο να βλέπει την οικογένειά του αλλά και να μην μπορεί να δει τίποτα πια.

Διαβάστε επίσης: 10 τρόφιμα που βρίσκονται στην κουζίνα μας και δεν πρέπει να φάνε τα σκυλιά μας

Ευτυχώς, ο Duffy είχε τα προσόντα για να κάνει την χειρουργική επέμβαση ματιών που θα μπορούσε να αποκαταστήσει την όρασή του.

Η οικογένεια του Duffy δεν δίστασε να υπογράψει για το χειρουργείο. Η θεραπεία και η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Παραπομπής στο Malvern της Πενσυλβανίας.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον Duffy που βγαίνει μετά τη χειρουργική επέμβαση και βλέπει τους γονείς του για πρώτη φορά, ύστερα από πολλούς μήνες.

Καθώς η ουρά του Duffy κουνιέται ασταμάτητα, μπορείτε να δείτε πόσο πραγματικά ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος είναι, βλέποντας την οικογένειά του.

Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ενθουσιασμένος που αρχίζει ακόμη και να βγάζει μερικές ψηλές κραυγές – τον δικό του τρόπο να δείξει την απέραντη χαρά του. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό!

Ο Δρ Kevin Kumrow ήταν ο κτηνίατρος που ρύθμισε τον διαβήτη του Duffy και όταν εκείνος σταθεροποιήθηκε, ο Δρ Brady Beale του έκανε τη χειρουργική επέμβαση.

Οι δύο γιατροί έδωσαν στον Duffy άλλη μια ευκαιρία, για να ζήσει μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή!

Παρακολουθήστε την όμορφη σκηνή παρακάτω!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα