«Σκυλίσια Ζωή», καλοκαιρινός διαγωνισμός σκίτσου για παιδιά και εφήβους

«Σκυλίσια Ζωή», καλοκαιρινός διαγωνισμός σκίτσου για παιδιά και εφήβους

Φέτος τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί το 1 ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών. Στο πλαίσιο αυτού του καλλιτεχνικού φεστιβάλ καλούνται όλοι οι μικροί φίλοι μας, ηλικίας 10-17 ετών να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό σκίτσου και κόμικ. Το θέμα του διαγωνισμού είναι η « Σκυλίσια Ζωή», με έπαθλο τρεις υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2016- 2017 για το παιδικό/εφηβικό τμήμα σκίτσου του κέντρου καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και εφαρμοσμένων τεχνών Ορνεράκη, στην καρδιά της Αθήνας.

«Σκυλίσια Ζωή», καλοκαιρινός διαγωνισμός σκίτσου για παιδιά και εφήβους

 

Τα παιδιά των οποίων τα σκίτσα θα βραβευτούν θα έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν το ταλέντο τους μαθαίνοντας τεχνικές σκίτσου κοντά σε έμπειρους δασκάλους.

Όσα παιδιά και έφηβοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις παραμέτρους που πρέπει να πληροί το έργο τους. Το σκίτσο ή κόμικ πρέπει να αποτελείται από 1-3 σελίδες, να είναι έγχρωμο, μεγέθους Α3, σε ανάλυση 300 Dpi, jpg και να έχει ψηφιακή μορφή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να στέλνουν τα έργα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση appliedartsfestival@gmail.com μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θ ανακοινωθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2016, στο κέντρο Ορνεράκης, στην οδό Θήρας . Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί από την κριτική επιτροπή (Σπύρος Ορνεράκης-Ντίνος Ξύγκας-Γιάννης Ρουμπούλιας).

Πέραν της υποτροφίας και των εκπτώσεων που θα κερδίσουν οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι, τα 10 πρώτα έργα θα εκτεθούν στην ετήσια έκθεση του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών στη διεύθυνση http://www.appliedartsfestival.com/ και στο τηλέφωνο  210-86 65 611 από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα