Σκύλος: Εκτός από “καλύτερος φίλος” είναι και ο “καλύτερος βοηθός” Σεμινάριο εκπαίδευσης

yiannis

Εκτός από «καλύτερος φίλος» είναι και ο «καλύτερος βοηθός»
yiannisτου Γιάννη Αραχωβίτη (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων)
StarDogs Positive Solutions

Τα σκυλιά , ανά τους αιώνες, έχουν σταθεί αρωγοί και πολύτιμοι σύντροφοι στην προσπάθεια του ανθρώπου να αναπτυχθεί. Η βοήθειά τους είναι τόσο ισχυρή που πραγματικά «θαύματα» συμβαίνουν.
Βοηθούν του ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στη καθημερινότητα με το να είναι τα μάτια για τον τυφλό, τα αυτιά για τον κουφό, τα χέρια και τα πόδια για αυτόν που έχει κινητικές δυσκολίες, το εργαλείο εντοπισμού του χαμένου ή πλακωμένου στα ερείπια του σεισμού ή στην χιονοστιβάδα.
Τα σκυλιά θεραπείας δίνουν σωματική και ψυχολογική ανακούφιση στους ασθενείς.
Κάποια άλλα κάνουν περιπολίες με τους αστυνομικούς για να μας προστατεύουν ή να ανακαλύψουν επικίνδυνες ουσίες ναρκωτικά, εκρηκτικά κ.λ.π.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει άλλο ζώο, ύπαρξη, που να έχει τόσο μακρόχρονη, πολυσχιδή και πλούσια συνεισφορά στην εξέλιξη του ανθρώπου. Εκτός από «καλύτερος φίλος» είναι και ο «καλύτερος βοηθός»

Στις 4 Μαΐου το StarDogs διοργανώνει σεμινάριο για το πως οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν, να επικοινωνήσουν και να βρουν λύσεις στη συμβίωσή τους με τα σκυλιά. Προβλήματα καθημερινά και πρακτικά. Πράγματα που μας κουράζουν και κοστίζουν.

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων

Πως μπορούμε να βρούμε λύσεις που να μην χαλάνε τη σχέση μας με το σκυλί;

Πως του μαθαίνω να μην καταστρέφει τα πράγματα στο σπίτι, να μην κλαίει όταν μένει μόνο, να μην με τραβάει στη βόλτα , να μην , να μην, να μην … ;

Δεκάδες πράγματα που χρειάζονται λύσεις και που μας δυσκολεύουν. Προφανώς και το σκυλί μας δεν δημιουργεί τα προβλήματα για να τσακωνόμαστε μαζί του. Αλλά ΕΜΕΙΣ πρέπει, χρειάζεται να βρούμε τις λύσεις. Και μάλιστα λύσεις που να ταιριάζουν στη σχέση που θέλουμε να έχουμε με τα σκυλιά μας.

Έλα και Εσύ στο μεγάλο σεμινάριο. StarDogs Positive Solutions. Λύσεις θετικές. Μάθε πώς να χειρίζεσαι όλες τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές του σκυλιού σου. Μάθε τα μυστικά της διαδικασίας.

Επίσης θα μάθουμε την «Γλώσσα του Σκύλου»! Τι προσπαθεί να μας πει το σκυλί; Τι σημαίνουν οι κινήσει του σώματός του: Πως μπορούμε να τις διαβάσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε σε καταστάσεις φοβίας, επιθετικότητας, σε καταστάσεις επικίνδυνες;
Θα υπάρξει και προβολή βίντεο, ανάλυση και πρακτική πάνω στα «Σήματα Ηρεμίας» του παγκόσμιου Best Seller, του πολύτιμου βιβλίου που άλλαξε ριζικά την αντίληψή μας σχετικά με τα σκυλιά.

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014, Αθήνα. Μάθε και εσύ τα μυστικά των θετικών λύσεων. Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων (για το κοινό) 

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα