Ν. Σμύρνη: Συνεδρίες μασάζ και εναλλακτικών θεραπειών σε τιμές γνωριμίας

Αγιουρβεδικό Μασάζ Προσώπου

Το Εργαστήρι Πνοή Ζωής προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του συνεδρίες Rejuvance, EFT, Ψυχοδυναμική Χρωματοθεραπεία – Συμβουλευτική, Ρεφλεξολογία, Ρέικι, Σουηδικό μασάζ και Ταϊλανδέζικο Μασάζ σε τιμή γνωριμίας, μόλις 13€. Η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη συνεδρία και έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν τις παραπάνω μεθόδους για τις οποίες θα βρείτε πληροφορίες παρακάτω:

Rejuvance

Rejuvance είναι η μέθοδος ανανέωσης και αναζωογόνησης του προσώπου, εφαρμόζοντας απαλές κινήσεις σε συγκεκριμένα σημεία του.
Βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία του αίματος αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου επιδερμίδας. Η όψη και η υφή της βελτιώνονται, το πρόσωπο ανορθώνεται, μειώνονται σημαντικά οι ρυτίδες και όλα αυτά χωρίς τη παραμικρή χρησιμοποίηση χημικών συστατικών.
Μετά τη συνεδρία ο θεραπευόμενος πέρα από την ανανέωση που είναι εμφανής στο πρόσωπό του, αισθάνεται τη συσσωρευμένη ένταση να αποχωρεί και δημιουργείται μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

EFT

Το Eft ,(emotional freedom techniques,)είναι μια απλή, αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος “ξεμπλοκαρίσματος”

-αρνητικών απωθημένων , καταπιεσμένων συναισθημάτων( φόβος, θυμός, ενοχή, θλίψη)

-ψυχοσωματικών προβλημάτων και πόνων

-περιοριστικών πεποιθήσεων

Το Eft είναι ένα “εργαλείο” ανακούφισης,απαλλαγής και θεραπείας.

Ψυχοδυναμική Χρωματοθεραπεία – Συμβουλευτική

Η ψυχοδυναμική χρωματοθεραπεία είναι μια μέθοδος που υπάγεται στην υπερπροσωπική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική. Η προσέγγιση και οι τεχνικές έχουν αναπτυχθεί από τον Mark Wentworth ύστερα από την ενασχόληση του επί 30 χρόνια σχετικά με τη επίδραση των χρωμάτων στη προσωπική ανάπτυξη του ατόμου

Είναι ένα εργαλείο που μας βοηθά στη κατανόηση του ευρύτερου σκοπού και της σημασίας του ταξιδιού μας στη ζωή που ζούμε. Μέσα από αυτή τη μέθοδο μπορούμε να χαρτογραφήσουμε και να αναλύσουμε πολλές πτυχές του εαυτού μας, φανερές ή σκοτεινές.
Κάθε χρώμα έχει μια κινητήρια δύναμη μέσα στην κυτταρική μας συνείδηση, η οποία με τη σειρά της έχει κινητήρια δύναμη μέσα στη συνείδηση ολόκληρου του ατόμου. Φέρνοντας το χρώμα στην καθημερινότητά μας, αυτό ενεργεί ως καταλύτης και κίνητρο για να αναγνωρίσουμε την πραγματική εικόνα της προσωπικότητας μας

 

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι εναλλακτική, θεραπευτική μέθοδος που απαλλάσσει ή ανακουφίζει το άτομο από τον πόνο, ενεργοποιώντας συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω μαλάξεων και της πίεσης που ασκείται από τον θεραπευτή. Στηρίζεται στην επισταμένη παρατήρηση αιώνων και σε μελέτες, που συσχετίζουν διάφορα μέρη του σώματος με εσωτερικά όργανα, στα οποία θα μπορούσε κανείς να έχει πρόσβαση μόνο επεμβατικά ή φαρμακευτικά, στηριζόμενος μόνο στην δυτική ιατρική.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός, αποτελείται από διάφορα συστήματα οργάνων τα οποία συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, αλληλεπιδρούν και εκτελούν όλες τις λειτουργίες. Κάπως έτσι ο άνθρωπος ζει και εξελίσσεται υγιής. Τι συμβαίνει όμως, όταν αυτός ο τέλεια σχεδιασμένος μηχανισμός, αποσυντονίζεται; Τότε είναι που ξεκινούν οι ενοχλήσεις και – σε πιο σοβαρές περιπτώσεις- οι ασθένειες.

Η Ρεφλεξολογία λοιπόν, ως θεραπευτική μέθοδος, στηρίζεται στην παραδοχή ότι το σώμα μας λειτουργεί με ενέργεια, η οποία το διατρέχει από την κορυφή ως τα νύχια, μέσω ενεργειακών καναλιών, τα οποία αντικατοπτρίζονται κυρίως στα άνω και κάτω άκρα μας. Υπάρχουν δηλαδή στα χέρια και στα πόδια, όπως επίσης και σε άλλα σημεία του σώματος (αυτιά, πρόσωπο κ.α), ζώνες και αντανακλαστικά σημεία που συνδέονται με κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος. Τα σημεία αυτά, όταν διεγείρονται, πιεζόμενα από τον θεραπευτή, ενεργοποιούνται, αποφορτίζονται και εν τέλει οδηγούν το σώμα να βρει την αρχική του ισορροπία.

Ρέικι

Το Ρέικι είναι μια αρχαία Ιαπωνική πρακτική, μέσω της οποίας ο θεραπευτής μπορεί και διοχετεύει ζωτική ενέργεια στον ασθενή μέσω της αφής. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος κι αποκαθιστά την ψυχική, σωματική αλλά και συναισθηματική ευεξία.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα ο θεραπευόμενος να έρθει σε βαθύτερη επικοινωνία με τις ανάγκες τις ψυχής του και να λάβει καθοδήγηση σε σχέση με τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσει για την συνολική καλυτέρευση της ψυχοσωματικής του κατάστασης.

Ταϊλανδέζικο Μασάζ

Μια διαδρομή του νου με οχημα το ανθρώπινο σώμα.
Ένα κοινό ταξίδι θεραπευτή και θεραπευόμενου.
Σκοπός:
Η απελευθέρωση από μυϊκούς πονους μέσα από τις διατάσεις (stretching) που δέχεται παθητικά ο θεραπευόμενος.
Η “αποτοξίνωση” μυαλού και σώματος.
Η εξισορρόπηση των μεσημβρινών και η επιστροφή στην αγκαλιά του έσω εαυτού μας.
Με γαλήνη και αλήθεια.

Σουηδικό μασάζ

Χαλαρωτική μαλαξη με λάδι και αιθέρια έλαια για ένα αποτελεσματικό restart επειτα από μια μέρα κοπιαστική.
Ας μην επιτρέψουμε στη καθημερινότητα να μας απομακρύνει από αυτό που ζητά το σώμα μας. Άλλωστε είναι ο Ναός μας.

Το Εργαστήρι Πνοή Ζωής θα το βρείτε στη διεύθυνση:

Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13 Αθήνα , Νέα Σμύρνη 17122

Κλείστε ραντεβού στο 693 241 4321

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα