Σπείρα της Θετικής Ενεργείας

ifigeneia 5

ifigeneia 5Χοροθεραπευτική πρόταση της Ιφιγένειας Τσαντίλη, παρουσιάζεται στο 2ο Therapy Planet Festival στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:30 στην αiθουσα “ΠΑΣΙΦΑΗ Iστο ξενοδοχείο ATLANTISAQUILA Hotels.

‘’Είμαι κι εγώ σαν κάθε πράμα ζωντανό , στο κέντρο του παγκόσμιου στρόβιλου‘’ 

Νίκος Καζαντζάκης , Ασκητική

 

Η καινοτόμος βιωματική εμπειρία συσπειρώνει το κοινό του 2ο Therapy Planet Festival, σε μια ανοδική περιέληξη την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016. Η δημοσιογράφος – επικοινωνιολόγος, Ιφιγένεια Τσαντίλη, θα παρουσιάσει τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, που έχει βάση στη θεωρία Gestalt, στη Θετική Ψυχολογία, στη Νευροφυσιολογία και είναι εμπνευσμένη από το πανάρχαιο σύμβολο της σπείρας, τα Πολιτικά του Αριστοτέλη, τη θεωρία του αστροφυσικού Stephen Hawking για τις μαύρες τρύπες (Hawking Radiation) και τη στροβιλιζόμενη κίνηση από την πρωτόγονη μορφή της μέχρι τον σύγχρονο χορό.

Στην πρωτότυπη αυτή κατασκευή ενός σπειροειδούς μοντέλου, εναρμονιζόμαστε με τη μουσική μέσω κυμβάλων και ηχητικών σκευών ηχοθεραπείας, ενώ προτείνονται εφαρμόσιμες λύσεις στις ψυχικές συγκρούσεις του σύγχρονου ανθρώπου και στις αντανακλάσεις του στο κοινωνικό σύνολο. Οι ήχοι παράγουν δονήσεις όπως και η κίνηση. Βιώνουμε την αρμονία με τον εαυτό μας και επανερχόμαστε σε μια υγιή κατάσταση που ενισχύει την ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις της εποχής μας. Η χοροθεραπευτική αυτή πρόταση αποτελεί μία εμπειρία ενοποίησης στην οποία συμμετέχουμε για εξισορρόπηση πνεύματος, σώματος και ψυχής, το τρισυπόστατο του ανθρώπου κατά τον Πλούταρχο.

Φέτος, στο 2ο Therapy Planet Festival συμμετέχει και πάλι ο γνωστός ηχοθεραπευτής Γιάννης Πρινιωτάκης, για να ενισχύσει την θεραπευτική ενέργεια της Σπείρα της Θετικής Ενέργειας. Η ηχοθεραπεία έχει ευεργετικές επιδράσεις μέσω των ηχητικών δονήσεων στον ανθρώπινο οργανισμό. Bασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι να λάβετε μέρος σε αυτή την εμπνευσμένη χοροθεραπευτική και ηχοθεραπευτική μέθοδο που βοηθάει στην εξέλιξή μας μέσα στην περιστροφή του χρόνου και του χώρου, στο ξενοδοχείο Atlantis – Aquila την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:30, στην αίθουσα “Πασιφάη I”.

Ελάτε να γίνουμε μια φωτεινή, ορατή, νέα δύναμη αρμονίας και αγάπης!!!

www.spiralofpositiveenergy.com

 Ιφιγένεια Τσαντίλη,

Δημοσιογράφος-επικοινωνιολόγος M.Sc. Ψυχολογίας και ΜΜΕ.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα