Σπύρος Μαρίνος : Τι είναι ο δυναμικός διαλογισμός A.U.M. και πως λειτουργεί

spiros-marinos-ti-einai-aum-pos-leitourgei

A(wareness) U(nterstanding) M(editation)
Επίγνωση, Κατανόηση, Διαλογισμός

Όταν έμαθα για πρώτη φορά για το A.U.M., πριν αρκετά χρόνια στην Ινδία, νόμιζα ότι θα είναι απλώς μια καλή διαλογιστική τεχνική. Όταν όμως το έκανα, κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που νόμιζα!

Το A.U.M. είναι ένας κοινωνικός δυναμικός διαλογισμός, στον οποίο μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας, εκφράζοντας διαφορετικές καταστάσεις του νου και της καρδιάς, μετακινούμενοι από τη μια πολικότητα στην άλλη.

Το A.U.M. βασίζεται στην κατανόηση ότι για να βρούμε την ησυχία μέσα μας, το δυτικό μυαλό πρέπει πρώτα να ξεφορτωθεί την ένταση και το άγχος.

Τα δεκατέσσερα στάδια αυτού του ιδιαίτερα δραστήριου και διαδραστικού διαλογισμού μας οδηγούν σε μια βαθειά σύνδεση με τον εαυτό μας.

Οι συν-διαλογιστές μας γίνονται καθρέφτες στους οποίους θα δούμε τον εαυτό μας καθαρά. Τα στάδια περιλαμβάνουν μια ποικιλία συναισθηματικής έκφρασης, βιοενεργητικές ασκήσεις, χορό και διάδραση με τους άλλους συμμετέχοντες. Περνάμε από τη μια συναισθηματική κατάσταση στην άλλη, για να φτάσουμε τελικά σε μια βαθιά εσωτερική σιωπή.

Όσο πιο πολύ επιτρέπουμε να βιώσουμε την εμπειρία του διαλογισμού A.U.M, τόσο πιο κοντά και σε επαφή θα έρθουμε με τις τρεις βασικές ανάγκες όλων των ανθρώπων:

• να αγαπιόμαστε,
• να προσφέρουμε αγάπη και τέλος
• να αγαπάμε τον εαυτό μας

Όλοι θέλουμε αγάπη στην ζωή μας. Κάποιοι όμως θέλουν την αγάπη χωρίς τον πόνο, τον θυμό, τον φόβο ή την θλίψη.

Δυστυχώς δεν λειτουργεί έτσι.

Με το διαλογισμό A.U.M. πραγματοποιείται μια βαθιά μεταμόρφωση, αφήνοντας περισσότερο χώρο για αγάπη και ειρήνη μέσα μας.

Το κλειδί είναι να αποδεχθούμε και να βιώσουμε όλα τα διαφορετικά συναισθήματα της ανθρώπινης φύσης μας.

Είναι ταυτόχρονα διαλογισμός και βιωματικό σεμινάριο, αλλά και σπουδαίο εργαλείο για να ξεκλειδώσει τον άνθρωπο που όλοι θέλουμε να είμαστε!

Σας καλώ να έχετε τουλάχιστον μια φορά την εμπειρία της συμμετοχής και να πείτε και σεις στο τέλος αυτό που λέμε όλοι όταν τελειώνει: OYAOY αυτό το άτομο θέλω να είμαι!!!!

Σπύρος Μαρίνος  Dream Coach , A.U.M Leader

Ο επόμενος διαλογισμός Α.U.M θα γίνει στον Πολυχώρο Αλόραμα στις 24/3.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα