Κερδίστε ένα τριήμερο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Κλήρωση: Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Η Εναλλακτική Ατζέντα κληρώνει για άλλη μια φορά ένα τριήμερο σε ένα τυχερό ζευγάρι!

Δύο διανυκτερεύσεις, με πρωινό, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Trikolonion, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός

  • Μεταβείτε στην Αρχική σελίδα της Εναλλακτικής Ατζέντας https://enallaktikiagenda.gr/ 
  • Πείτε μας ποιο event θα σας ενδιέφερε περισσότερο να παρακολουθήσετε στα παρακάτω σχόλια

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου  και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτή την ανάρτηση.

*Ο διαγωνισμός παίρνει παράταση μέχρι και την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

H κλήρωση επαναλήφθηκε και η νέα νικήτρια είναι:

Συγχαρητήρια!

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση. Διαφορετικά, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου.

—————————————————————————————————————————————

Η νικήτρια του διαγωνισμού στην πρώτη κλήρωση ήταν η Andromachi Spanelli.

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση. Διαφορετικά, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου.

Λίγα λόγια για τη Στεμνίτσα

Τόπος δασώδης και σκιερός, όπως υποδηλώνει τ’όνομά της στα Σλάβικα,η Στεμνίτσα είναι γνωστή απ’την αρχαιότητα ακόμα ως Υψούς. Χτισμένη σε υψόμετρο 1080m στο Μαίναλο και χαρακτηρισμένη ως παραδοσιακός οικισμός, μαγεύει τον επισκέπτη με τη μοναδική της φύση, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα όμορφα σπίτια της και τα παραδοσιακά καφενεία, ταξιδεύοντάς τον σε άλλη εποχή.

Η Στεμνίτσα (39 χλμ. από την Τρίπολη) είναι ένα ζωντανό χωριό χάρη στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας, που διατηρεί μια παράδοση αιώνων και απ’ την οποία αξίζει να περάσετε μια βόλτα. Κατά τα άλλα, στο χωριό μπορείτε να δείτε ένα ωραίο λαογραφικό μουσείο και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία με τοιχογραφίες του Φώτη Κόντογλου.

Ωστόσο, το μεγάλο προσόν της Στεμνίτσας είναι η θέση της: αποτελεί εξαιρετική βάση για βόλτες στην ευρύτερη περιοχή, όπως στη γειτονική Δημητσάνα με τις ωραίες γειτονιές και το δραστήριο Μουσείο Υδροκίνησης, και κυρίως στο φαράγγι του Λούσιου με τα πανέμορφα μοναστήρια (Νέα και Παλιά Μονή Φιλοσόφου και Μονή Προδρόμου), τα οποία μπορείτε να προσεγγίσετε αυτόνομα ή μέσω της διάσημης πεζοπορικής διαδρομής μέσα από το φαράγγι. Αν ο καιρός το επιτρέπει, αξίζει με το παραπάνω να εντάξετε στο πρόγραμμά σας δραστηριότητες όπως ράφτινγκ στον Λούσιο, ποδήλατο βουνού και πεζοπορίες στο Μαίναλο.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Trikolonion

Κλήρωση Στεμνίτσα

Όροι συμμετοχής

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση. Διαφορετικά, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου.

Σχολιάστε παρακάτω

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”https://enallaktikiagenda.gr/stemnitsa-arkadias-triimero/” title_text=”Σχόλια” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα