“ΣΤΟΜΑ” το μονοπάτι της Ολιστικής προσέγγισης της Υγείας.

boudouris

Dr. Μπουντούρης Χαράλαμπος, Ολιστικός Οδοντίατρος, Χειρουργός στόματος, Περιοδοντολόγος, Γναθολόγος, Εμφυτευματολόγος

Μια ρήση γνωστή από την εποχή του Ιπποκράτη  και το πιθανότερο από πολύ παλαιότερα.
Θεωρώ απαραίτητο να διευκρινιστεί για να γίνει ουσιαστικότερα κατανοητό πως η κβαντικής θεώρησης ερμηνεία της  Υγείας εκδηλώνεται στη ροή των φαινομένων ΥΓΕΙΑ-Ασθένεια-Νόσος. Το δυναμικό πεδίο Υγεία-Αρμονία ροής (ease of energy) και Ασθένεια δυσαρμονία ροής (disease of energy) εξελίσσεται σταθερά  σε 24ωρη βάση με παράμετρο σταθερής εναλλαγής την ενεργοποίηση σε μόνιμη βάση του συστήματος αυτοϊασης του οργανισμού.

Κύρια λόγω έντονων συναισθηματικών φορτίσεων σταθερής δομής και χροιάς, παρατηρούνται παρεμβολές υψηλών διεγέρσεων, με αποτέλεσμα η δυσαρμονία ροής να αποκτά χρόνια παρουσία.Η κατάσταση αυτή προκαλεί αδυναμία λειτουργίας του μηχανισμού αυτοϊασης, με μοναδική επιλογή την αποδοχή της απόκλισης από το υγιές(adaptation). Αυτή η κατάσταση προκαλεί συμπτώματα τα οποία, ανεξάρτητα από το όργανο ή τα όργανα που επηρεάζονται αυτά από την έναρξη της παρουσίας τους, εκδηλώνονται πρωτίστως στους σκληρούς η μαλακούς  ιστούς του στόματος.

 boudourisΗ ομιλία του Dr. Μπουντούρη Χαράλαμπου , παρουσιάζεται στο 1ο Therapy Planet Festival στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 στο ξενοδοχείο ATLANTIS – AQUILA Hotels.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα