Η συμβολή των ρούχων στην ενδυνάμωση της ενέργειάς μας

Η συμβολή των ρούχων στην ενδυνάμωση της ενέργειάς μας

Ένας τρόπος για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, είναι να εστιάσετε την προσοχή σας και στα ρούχα και στην εικόνα σας.

Όταν είστε σε καλή διάθεση, αυτό τονώνει την επιθυμία σας να είστε ελκυστικός και να ντύνεστε όμορφα και το αντίθετο.

Όταν φοράτε όμορφα καινούργια ρούχα και όταν η εικόνα σας αντικατοπτρίζει αυτό που είστε αυτό φτιάχνει και ανυψώνει τη διάθεσή σας.

Όταν φοράμε ρούχα που μας αρέσουν, όχι μόνο φτιάχνουμε τη διάθεσή μας αλλά και διορθώνουμε τη στάση του σώματός μας και τον τρόπο που περπατάμε (συχνά οι άνθρωποι έχουν ένα μικρό πέταγμα στο περπάτημά τους που δείχνει την αυτοπεποίθησή τους στον έξω κόσμο).

Συστήνω στους ανθρώπους να μην φοράνε ρούχα παλιά ούτε κα να κρατάνε πολύ καιρό τα ρούχα τους, γιατί απορροφούν την ενέργειά μας και έπειτα από λίγο, θ’ αρχίσουν να μεταφέρουν τις διαθέσεις μας από το παρελθόν, τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές.

Είναι, λοιπόν, σαν να φοράτε τον απόηχο της ενέργειας των παλιών ανησυχιών και προβλημάτων σας.

Τα καινούργια ρούχα έχουν σχεδόν απελευθερωτική επίδραση πάνω μας, ενθαρρύνοντάς μας ν’ αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να προχωρήσουμε. Ακόμη και τα φίδια αλλάζουν το δέρμα τους και τα πουλιά το φτέρωμά τους!

Ενστικτωδώς, κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων, φοράμε καινούργια όμορφα ρούχα σχεδόν σαν μια προσπάθεια ν΄αφήσουμε πίσω μας μαζί με τα συνηθισμένα μας ρούχα, τις ανησυχίες της καθημερινότητάς μας.

Οι γιορτές σχετίζονται συχνά με μια καινούργια αρχή, έτσι, φορώντας νέα ρούχα υποσυνείδητα προσπαθούμε να προσελκύσουμε νέα κεφάλαια στη ζωή μας.

Έξίσου, φορώντας στολές στη δουλειά ή στο σχολείο, για παράδειγμα), βοηθούμε τον εαυτό μας να μπει σε μια διαφορετική διάθεση για να μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερα.

Θα έπρεπε όλοι να ρίξουμε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα μας και να δούμε κατά πόσο απεικονίζει την αυθεντική μας προσωπικότητα.

Έχουν τα ρούχα σας θετική επίδραση στη διάθεσή σας;

Ή είναι απλά μια άλλη στολή για να σας βοηθήσουν να βγάλετε την ημέρα;

Και κάτι ακόμα: μη φοράτε πολύ στενά ρούχα και προσπαθήστε πάντα να φοράτε ρούχα που είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά.

Στη αύρα μας δεν αρέσει να είναι περιορισμένη από σφιχτά και συνθετικά ρούχα.

Για παράδειγμα, αν δείτε τους πνευματικούς ηγέτες πολλών θρησκειών, φοράνε συχνά πολύ φαρδιά ρούχα που επιτρέπουν στην ενέργεια να κινηθεί.

Πολλές φορές, όταν γυρίζουμε σπίτι, μας αρέσει να αλλάζουμε και να φοράμε λιγότερο στενά ρούχα που μας δίνουν μια αίσθηση ανακούφισης.

Έτσι, όταν είστε σπίτι και, όσο συχνά μπορείτε, προσπαθήστε να φοράτε ρούχα άνετα από φυσικά υλικά, καθώς οι συνθετικές ίνες μειώνουν σημαντικά τη ροή της ενέργειας γύρω μας.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Alla Svirinskaya «Συνταγές Ενέργειας» από τις εκδόσεις Ισόρροπον

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα