Συναυλία με δωρεάν είσοδο στην Τεχνόπολη υπό το φως της πανσελήνου!

Συναυλία με δωρεάν είσοδο στην Τεχνόπολη υπό το φως της πανσελήνου!

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, μπορείς με όλες σου τις αισθήσεις να “βρεθείς” στη Νότια Αμερική χωρίς εισιτήριο, σε μια συναυλία των Χιλιανών Chico Trujillo! Ταξίδεψε υπό τους ήχους της μπάντας που γεμίζει στάδια σε όλο τον κόσμο, έχει μοιραστεί τη σκηνή μαζί με τους Ska-P, τον Morrissey και τον Kanye West.

Συναυλία με δωρεάν είσοδο στην Τεχνόπολη υπό το φως της πανσελήνου!

Το θρυλικό συγκρότημα από το Σαντιάγο που είναι διάσημο για τις ζωντανές εμφανίσεις του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μας υπόσχεται μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό… Η μουσική τους καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να μπολιάζει την μουσική παράδοση της Χιλής, την cumbia με τους ήχους της ska, της reggae και του ροκ. Με αέρα που θυμίζει Mano Negra, οι Chico Trujillo έρχονται στην Τεχνόπολη για να μας μεταφέρουν την ακατανίκητη επιθυμία τους για τις χαρές της ζωής και την αγάπη τους για την καλή μουσική!

Τη fiesta θα ανοίξουν οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, με rock & roll ρυθμούς και παιχνιδιάρικη διάθεση! Μαζί τους θα έχουν τις κιθάρες τους και αγαπημένα pop hits των early zeros.

Στην Τεχνόπολη θα ζήσουμε την απόλυτη μουσική εμπειρία, θα ερωτευτούμε και θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης κάτω από την πανσέληνο! Κι όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο…

Οι Chico Trujillo
Φωνή: Aldo Asenjo ” Macha”
Κιθάρα: Michael Maglicchetti
Τύμπανα: JuanitoGronemeyer
Κρουστά: Rodolfo Fuica “TioRodi”
Τρομπέτα: Sebastian Cabezas “Zorrita”
Τρομπόνι: Luis Tabilo
Σαξόφωνο: Leogildo Ruiz “Fela”
Μπάσο: JoseloOsses
Multi- Instrumentalist: Patricio Quilodran “Pato”
Πλήκτρα: Marco Beltrami “Paila”

The Jaguar Bombs

Άγγελος Αϊβάζης,

Βασίλης Νησσόπουλος,

Γιάννης Ράλλης,

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Μανώλης Γιαννίκιος.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα