Συνεδρίες συμβουλευτικής για ανθρώπους με μηδενικά εισοδήματα δωρεάν

kalon

Η ΜΚΟ Κάλλον, αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010 με σκοπό τη προώθηση διαδεδομένων και τεκμηριωμένων εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων που συμβάλουν στη πρόληψη και στην προαγωγή της υγείας με αποτέλεσμα την ολιστική ψυχική και πνευματική υγεία.Απευθύνεται σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες όπου τα οφέλη είναι πολυεπίπεδα.

Στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων εντάσσονται και οι συνεδρίες συμβουλευτικής για ανθρώπους με μηδενικά εισοδήματα δωρεάν.

Δυο λόγια για όσους θέλουν να εμπιστευτούν την διαδικασία της συμβουλευτικής για να διαχειριστούν καθημερινές καταστάσεις που τους προβληματίζουν και έχουν αποφασίσει να δουν τα πράγματα από μία άλλη οπτική.

Είναι μια μέθοδος που βοηθά τους ανθρώπους να συζητήσουν και να σκεφτούν τα προσωπικά τους προβλήματα, προκειμένου να ανακουφιστούν, να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση και να βρουν κάποια διέξοδο από τις δυσκολίες που τους ταλαιπωρούν. Είναι μια εμπιστευτική διαδικασία με κύριο χαρακτηριστικό της τη συζήτηση. Τηρείται η εχεμύθεια και το απόρρητο σε όλη την διαδικασία.

Το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής περιλαμβάνει:

1. Συμβουλευτική και προσωπική ανάπτυξη.

2. Συμβουλευτική για γονείς (εθισμός στο διαδίκτυο, προβλήματα διατροφής, κτλ)

3. Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικός Προσανατολισμός για ανέργους, ΑμεΑ, απόφοιτους Λυκείου/ΕΠΑΛ, μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου/ΕΠΑΛ, φοιτήσαντες σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας και ενήλικες.

4. Συμβουλευτική και Τεχνικές Διαχείρισης του Άγχους και του Στρες

5. Συμβουλευτική και Τεχνικές Χαλάρωσης

6. Συμβουλευτική και Τεχνικές Διαχείρισης Πόνου

7. Συμβουλευτική για τη σύνταξη Βιογραφικου Σημειώματος

8. Συμβουλευτική και Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη ηλικία

9. Συμβουλευτική Υγείας και Αναψυχής σε ΑμεΑ και χρόνια νοσήματα

10. Συμβουλευτική στην Ψυχοκινητική Ανάπτυξη παιδιών

11. Συμβουλευτική και Αναπτυξιακή Διαταραχή Συντονισμού Παιδιών

12. Συμβουλευτική μέσω Skype (για όσους δεν έχουν δυνατότητα δια ζώσης)

3. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει αποκλειστικά από πιστοποιημένο και εξειδικευμένο επαγγελματία με ανάλυση των τεστ αξιολόγησης

kalonΤηλ επικοινωνίας  : 6978597071

e-mail: mko.kallon@gmail.com

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα