“Τα Πιτσιρίκια” επιστρέφουν στο Bar, σε μία γιορτή χριστουγεννιάτικη

pitsirikia

Το χριστουγεννιάτικο ραντεβού με “τα πιτσιρίκια” είναι γι΄ αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Δεκεμβρίου, 11πμ με 8μμ, στο Spiti Cocktail Bar, Ανδρέα Παπανδρέου 9, στο Χαλάνδρι.
“Τα Πιτσιρίκια” επιστρέφουν στο Bar, σε μία γιορτή χριστουγεννιάτικη !!!
Χειροτέχνες γονείς μας φέρνουν σε επαφή με τις χειροποίητες και εναλλακτικές δημιουργίες τους, παιδικών και βρεφικών ειδών, ενώ δε λείπουν τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα και άλλα προϊόντα και για τους γονείς ή τους “μικρούς” … “μεγάλους” φίλους !!!!
Στο bazaar υπάρχουν ρούχα μοναδικά και χειροποίητα, αξεσουάρ για μικρές και μεγάλες κυρίες, χωρίς να μείνουν παραπονεμένοι οι μικροί και μεγάλοι κύριοι, χριστουγεννιάτικα είδη, γούρια, πλεκτά, δερμάτινα είδη, diy kits για δημιουργική και ψυχαγωγική απασχόληση με τα παιδιά στο σπίτι, είδη διακόσμησης, παιχνίδια πρωτότυπα για κάθε ηλικία και ιδιαίτερα δώρα για όλους τους φίλους και τους αγαπημένους !!!
Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το bazaar και να κάνουν ξέγνοιαστα τις αγορές τους, ή απλώς να πιουν το ρόφημά τους, ενώ τα παιδιά θα είναι απασχολημένα δημιουργικά στα εργαστήρια και τις δωρεάν δραστηριότητες που διοργανώνουν οι εκθέτες.
Αυτό το Σαββατοκύριακο τα πιτσιρίκια θα μάθουν να φτιάχνουν με τα χεράκια τους χριστουγεννιάτικα στολίδια, καλτσοχιονάνθρωπους και γλυκά, ενώ η Paramana Δικτυακή Πύλη Φροντίδας Παιδιού θα προσφέρει δωρεάν facepainting.
Από καμία διοργάνωση δε λείπουν οι εκπλήξεις γι ΄αυτό μη χάσετε το χριστουγεννιάτικο ραντεβού με “τα πιτσιρίκια”!!!
Πληροφορίες για τα Πιτσιρίκια θα βρείτε :
www.facebook.com/pitsirikia
Επικοινωνία με Κώστα Φονταλή 6945298441, Μαρία Παύλου 6980969017

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα