Ένας τεράστιος νέος κύκλος Αειζωίας Άνοιξε

btr

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα το πρώτο εισαγωγικό μάθημα Αειζωίας πλημμύρισε από Χαμόγελα, Χαρά και το Φως της Αγάπης πολλών δεκάδων Ατόμων που αποφάσισαν να κάνουν το Κβαντικό Άλμα Συνείδησης προς τον Απεριόριστο Αείζωο Εαυτό!

Νέα Αρχή, Νέα Ζωή, Νέα Κορυφή Συνείδησης αισθάνθηκαν ότι περιμένει όλους όσους εμπιστεύτηκαν τη διαίσθηση και τη βαθύτερη φωνή της Καρδιάς τους να ξεκινήσουν την Πνευματική Συμπόρευση στο Μονοπάτι της Αειζωίας…

Ευχαριστούμε κι εμείς με την σειρά μας για την Εμπιστοσύνη, την αγάπη και την συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας που επέστρεψε σε εμάς πολλαπλάσια μέσα από τα πηγαία και μοναδικά θετικά σας σχόλια αλλά και τα λόγια ευγνωμοσύνης που λάβαμε από όλους εσάς.

Σας εγγυώμαστε Ουράνιους και Γήινους Θριάμβους… γιατί, όπως λέγαμε και το βράδυ του Σαββάτου: «Όπου υπάρχει Θέλω, υπάρχει Δρόμος!

Η δυνατότητα εγγραφής και παρακολούθησης υπάρχει ακόμη στο επερχόμενο μάθημα του Φεβρουαρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Νέο αυτό Γκρουπ Αειζωίας χρειάζεται να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους γιατί έχουν απομείνει ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (βάσει προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό).

Το μάθημα θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου, στο Ava Hotel, Λυσικράτους 9-11, Πλάκα. Μετρό Ακρόπολη.

Τίτλος Μαθήματος: “Αναποδογυρίζοντας την οπτική σου” δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για τις δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο mail: info@better-world.gr ή στο κινητό: 6396527527

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα