Το σεμινάριο με τις τεχνικές του HeartMath έκλεισε. Νέα σεμινάρια έρχονται στη συνέχεια

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις συμβαίνουν μέσα σε εμάς όχι σε εμάς!

Το Σεμινάριο “Ενεργοποίηση της Νοημοσύνης της Καρδιάς” που θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Ιουνίου από την Αγάθη Χριστοδουλίδη έκλεισε και ανυπομονούμε να μάθουμε τις τεχνικές του πιο καταξιωμένου ινστιτούτου το οποίο τεκμηρίωσε επιστημονικά ότι η καρδιά έχει το δικό της ενεργειακό πεδίο αλλά και νοημοσύνη με την οποία μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και να συνεργαστούμε.

Ενεργοποίηση της Νοημοσύνης της Καρδιάς με το πρόγραμμα του HeartMath Institute

Το σεμινάριο έκλεισε σχεδόν 1 μήνα πριν την πραγματοποίησή του και το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο. Δυστυχώς, πολλοί ενδιαφερόμενοι που είδαν αργά το εργαστήρι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση. Και γι αυτό το λόγο, έχουμε ήδη δημιουργήσει λίστα ενδιαφέροντος για το επόμενο σεμινάριο για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία διεξαγωγής αλλά μόλις καταλήξουμε σε ημερομηνίες θα ενημερώσουμε εγκαίρως όλους τους ενδιαφερομένους. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα εδώ

Άλλα προγραμματισμένα σεμινάρια

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει Πρόγραμμα Πιστοποίησης Coach HeartMath®. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ο διευθυντής του ινστιτούτου HeartMath UK, Gavin Andrews θα φύγει από το Λονδίνο με προορισμό την Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησής μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι σήμερα, για να γίνει κάποιος πιστοποιημένος Heartmath Coach, έπρεπε είτε να επισκεφθεί είτε το Λονδίνο, είτε τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται η έδρα του οργανισμού, εκτοξεύοντας σε δυσθεώρητα επίπεδα το κόστος συμμετοχής. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Gavin Andrews. όσο και την Αγάθη Χριστοδουλίδη που μεσολάβησε  για να τον πείσουμε να έρθει στην Ελλάδα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και να υποβάλετε το ενδιαφέρον σας εδώ  Πρόγραμμα Πιστοποίησης Coach HeartMath®. Το σεμινάριο θα γίνει αποκλειστικά σε 21 συμμετέχοντες και γι αυτό ήδη σχεδόν οι μισές θέσεις έχουν κλείσει από ενδιαφερόμενους άλλων χωρών.

Στις 5 Ιουνίου, η Αγάθη Χριστοδουλίδη θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με ελεύθερη είσοδο για όσους ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα εκπαίδευσης του Σεπτεμβρίου όπου θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα του ινστιτούτου καθώς και τα πλεονεκτήματα και οφέλη της πιστοποίησης. Μάθετε περισσότερα εδώ

Καταλήγοντας, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεργασία με το Ινστιτούτο HeartMath το οποίο οδηγεί τις εξελίξεις στο πεδίο της επιστημονικής έρευνας όλων αυτών που οι πνευματικές ομάδες, κινήματα, δάσκαλοι και θεραπευτικά συστήματα δίδασκαν αιώνες τώρα. Χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο στηρίζουν το Ινστιτούτο αποδεικνύοντας ότι ο επιστημονικός κόσμος αλλάζει επίσης.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα