Τεχνική Διαλογισμού για να επιτύχετε βαθιά χαλάρωση

Τεχνική Διαλογισμού για να επιτύχετε βαθιά χαλάρωση

Πρόκειται για μία τεχνική διαλογισμού η οποία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε βαθιά χαλάρωση!

Σχετικα με τη τεχνική:

  • Καθίστε αναπαυτικά και πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές. Νιώστε το σώμα σας να χαλαρώνει από άκρη σε άκρη.
  • Φανταστείτε ένα – ένα τα μέρη του σώματός σας να ζεσταίνονται και να μαλακώνουν. Σχεδόν να παραλύουν και να χαλαρώνουν απόλυτα.. Πάρτε το χρόνο σας… Χαλαρώστε τελείως, το σώμα και το πνεύμα σας..Ένα ζεστό κύμα γαλήνης σας περιβάλλει, σας μουδιάζει και ο νους σας χαλαρώνει και λύνεται.. Για πρώτη φορά τόσο βαθιά..
    Απόλυτη και άπειρη γαλήνη ζεστού φωτός, ήρεμης αγάπης και υπέροχου πνεύματος σας περιβάλλει, σας διαπερνά και σας εξυψώνει στους ουρανούς..
  • Μείνετε σε βαθιά χαλάρωση και γαλήνη και λύστε ξανά ολόκληρο το σώμα και το νου σας, από άκρη σε άκρη, λύστε και πάλι ολόκληρο το “είναι” σας
  • Οραματιστείτε ένα ζεστό φως, σαν του ήλιου, να σας περιβάλλει, καθώς έχετε ξαπλώσει και αφεθεί σε μια ζεστή πανέμορφη παραλία, σε μια πραγματικά παραδείσια παραλία γεμάτη φως και χρώματα..Γεμάτη ηρεμία και γαλήνη.. Απέραντη γαλήνη.. Σε όλο τον ορίζοντα.. Απολαύστε τα πάντα, το καθετί.. Το φως του ήλιου, τα χρώματα, τα αρώματα.. Τους απαλούς ήχους από το νεράκι.. Το απαλό και δροσερό αεράκι.. Την ηρεμία, τη γαλήνη..
  • Μείνετε όσο επιθυμείτε σε αυτήν τη βαθύτατη γαλήνη, αυτήν τη βαθύτατη ηρεμία..
  • Όποτε νιώσετε έτοιμοι, επιστρέψτε τη συνειδητότητά σας στο ήρεμο και γαλήνιο «εδώ και τώρα», στο ήρεμο και γαλήνιο φυσικό σώμα σας, στην ήρεμη και γαλήνια γη..!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα