Κέντρο έντεχνης δράσης και θεραπείας – Τα καλύτερα δρώμενα του μήνα

kedro edehnis drasis therapias

Όταν οι καλλιτέχνες συναντιούνται με τους θεραπευτές μέσα σε έναν εκφραστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, τότε το αποτέλεσμα βγαίνει γεμάτο χρώματα, ομορφιά, παιδικότητα και φυσικά με ευτυχισμένη καρδιά στο τέλος απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Στο Κέντρο Έντεχνης δράσης και θεραπείας θα βρείτε χαρούμενους θεραπευτές, παιχνιδιάρηδες καλλιτέχνες και μία σειρά από εναλλακτικές θεραπείες που θα σας βάλουν σε δράση όχι μόνο έντεχνη αλλά και θεραπευτική! Η Εναλλακτική Ατζέντα προτείνει για εσάς, μερικά μόνο από τα θαυμαστά που θα βρείτε σε αυτόν τον υπέροχο χώρο.

1 Συστημική Αναπαράσταση. Κάθε πρώτη Κυριακή κάθε μήνα

Με μία ομάδα η οποία συμμετέχει για χρόνια στη συστημική αναπαράσταση του Κέντρου έντεχνης δράσης και θεραπείας, και με πάντα νέο κόσμο να την εμπλουτίζει, η τεχνική αυτή έχει πάρει άλλες διαστάσεις και για τους προχωρημένους αλλά και για τους πρωτάρηδες.  (η επόμενη γίνεται στις 3-12-17)

Μάθετε περισσότερα γι’ αυτό εδώ:

2 Ο θεραπευτικός τροχός.  Από 16 Νοεμβρίου

Ο θεραπευτικός Τροχός είναι το κάλεσμα σ’ένα εκπληκτικό ταξίδι ψυχής και προσωπικής θεραπείας. Είναι ο χάρτης της ανθρωπινής συνείδησης και εργάζεται μέσα από την ηθική και την πρόθεση , μεταμορφώνοντας τους εαυτούς μας και τον κόσμο γύρο μας . Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 εκπαιδευτικά τετραήμερα που αντιστοιχούν στα τέσσερα κύρια σημεία ορίζοντος-κατευθύνσεις .

Μάθετε περισσότερα εδώ:

3 Θαρραλέο ονείρεμα. 25 και 26 Νοεμβρίου

Σε αυτό το 2 ήμερο σεμινάριο θα δούμε:

Πώς είμαστε επηρεασμένοι από δυο αρχετυπικά παραμύθια και θα δουλέψουμε βιωματικά πάνω σ’ αυτά:
1. Η ιστορία του βασιλιά Μίδα. Μετατρέπεται στον εφιάλτη με τον τίτλο: «δεν έχω αρκετά»
2. Η ιστορία της Σταχτοπούτας. Μετατρέπεται στον εφιάλτη: «Είμαι πολύ πληγωμένος για να έχω ισχύ πάνω στη ζωή μου»

Καθώς αναγνωρίζουμε πως ζούμε σύμφωνα με ένα από αυτά τα αρχετυπικά σενάρια, μπορούμε να τα απορρίψουμε και να αρχίσουμε με μια νέα ιστορία από την αρχή.

Μάθετε περισσότερα εδώ: 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα