Θεραπεύοντας το πεδίο σας, θεραπεύετε το σώμα σας

Θεραπεύοντας το πεδίο σας, θεραπεύοντας το σώμα σας

Για να θεραπευτούμε, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε την ενέργειά μας, έτσι ώστε η ενεργειακή προβολή του σώματός μας να μη συναντά εμπόδια. Ύστερα, τα άτομα και τα μόριά μας μπορούν να ευθυγραμμιστούν τέλεια με αυτή τη δομή, επειδή δεν υπάρχει ενεργειακή παρεμπόδιση που να διαστρεβλώνει την εικόνα του σώματός μας, όπως προβάλλεται από τη συνείδησή μας.

Αυτό το καταφέρνουμε εισερχόμενοι στο κενό ανάμεσα στις σκέψεις μας, όπου οι πεποιθήσεις μας δεν επηρεάζουν πια την πραγματικότητά μας, επειδή, όταν δεν σκεφτόμαστε, είμαστε απελευθερωμένοι από πεποιθήσεις και προσδοκίες. Με αυτό τον τρόπο, εναρμονιζόμαστε με τις παγκόσμιες αρχές και εναρμονίζουμε την ενέργειά μας με τις ενέργειες που προέρχονται απευθείας από το πεδίο των πιθανοτήτων – εκείνων με υψηλή ενεργειακή συχνότητα αγάπης, καλοσύνης, έμπνευσης, πάθους, χαράς κλπ.

Το πρώτο βήμα είναι να αντιληφθούμε ότι δεν είμαστε μόνο ενέργεια, αλλά ότι υπάρχει και απεριόριστη ενέργεια παντού γύρω μας, την οποία μπορούμε συνειδητά να αξιοποιήσουμε, ώστε να ενισχύσουμε την επούλωση του σώματος και του νου μας, να γίνουμε ένα πιο ευτυχισμένο, υγιές, δημιουργικό και ζωντανό ον.

Μόλις αρχίζετε να συνδέεστε με την απεριόριστη ενέργεια της πλάσης και της δική σας πραγματικής φύσης ως άμορφης ενέργειας, τότε αρχίζετε να αποκτάτε επίγνωση αυτών των ενεργειών στο σώμα σας, η οποία επιστρέφει την προβολή του σώματός σας στη φυσική της κατάσταση.

Η προβολή του σώματός σας μπορεί να διαταραχθεί μόνο από το ενεργειακό σας πεδίο – τη συνείδησή σας – που προκαλείται από μη ισορροπημένες σκέψεις και συναισθήματα και από περιορισμένες πεποιθήσεις. Το ενεργειακό μας πεδίο είναι φυσικά φωτεινό και η ενέργειά μας ρέει φυσικά ανεμπόδιστη σαν ένα ισχυρό ρεύμα συνειδητότητας, αλλά τα κατώτερα επίπεδά της, με τα οποία έχουμε προγραμματιστεί ως μέρος του κοινωνικού μας δογματισμού, διαταράσσουν αυτή τη ροή, η οποία, όμως αν δεν εμποδιζόταν, θα εξέφραζε την τελειότητά της παντού.

Μια άλλη έννοια – κλειδί που χρειάζεται να κατανοήσετε είναι ότι το σώμα σας αναγεννάται πάντα. Σε μια ομιλία του ο Deepak Chopra τόνισε ότι τα άτομα δεν γερνούν. Δεν πεθαίνουν και τα ίδια άτομα που υπήρχαν στο big bang πριν από 14 δισεκατομμύρια χρόνια υπάρχουν μέχρι και σήμερα, κάποια από τα οποία βρίσκονται μέσα σας.

Κάθε χρόνο το 98% των ατόμων στο σώμα σας ανταλλάσσεται με «νέα» άτομα. Συνεχώς πεθαίνετε και ξαναγεννιέστε και κυριολεκτικά αλλάζετε σε μοριακό και ατομικό επίπεδο. Κάθε μήνα, έχετε νέα επιδερμίδα, κάθε τρεις μήνες έχετε έναν νέο σκελετό. Και κάθε χρόνο έχετε ένα σχεδόν νέο σώμα (Deepak Chopra – Ζώντας πέρα από τα θαύματα με τον Wayne Dyer).

Ο Deepak Chopra το περιέγραψε πολύ όμορφα λέγοντας ότι τα άτομα είναι «σαν αποδημητικά πουλιά». Δεν μένουν μόνιμα, είναι εντελώς ανεξάρτητα και κυλούν συνεχώς μέσα στο χωροχρόνο, οργανωμένα σε δομές.

Πόσες ακόμα αποδείξεις χρειάζεστε για να αρχίζετε να βλέπετε με άλλη ματιά το σώμα σας και γενικά τον ίδιο τον μηχανισμό της υγείας σας;

Κανένα από τα υλικά από το οποίο είναι διαμορφωμένο το σώμα σας δεν γερνά. Γι’ αυτό, σας ρωτώ. Αλλάζετε τελικά πραγματικά; Και ποια είναι η δύναμη που οργανώνει αυτά τα μόρια και τα άτομα ξανά, εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να βρίσκονται και διασφαλίζει ότι είστε πλήρως εναρμονισμένοι οργανικά για να συνεχίσετε τη ζωή, τη δουλειά και την καθημερινότητά σας;

Το σώμα σας δεν είναι ο πραγματικός εαυτός σας. Είναι απλά η προβολή εκείνου που πιστεύετε ότι είστε. Αν μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι είστε καθαρή συνείδηση και ότι αυτό που είστε πραγματικά είναι μια απεριόριστη δημιουργική επίγνωση που διαμορφώνει την πραγματικότητα και τη συν- δημιουργεί με άλλες εκφάνσεις του εαυτού σας (επειδή κάθε ανθρώπινο ον είναι η έκφραση της απεριόριστης καθολικής συνείδησης που έχουμε περιγράψει ως Θεό), τότε μπορεί να αρχίσετε να λαμβάνετε τον έλεγχο του σώματός σας, της υγείας και της ζωής σας.

Η ικανότητά μας να θεραπευόμαστε συνδέεται άμεσα με το επίπεδο συγκέντρωσης και πίστης μας. Για παράδειγμα, μπορούμε να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας από κάθε δοκιμασία, πάθηση ή τραυματισμό, όσο έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα και εμπιστοσύνη ότι θα θεραπευτούμε. Αυτό επιτυγχάνεται άμεσα, εξετάζοντας το πιο βασικό επίπεδο πραγματικότητας μέσω του βαθύ διαλογισμού.
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι μόνο οι πεποιθήσεις σας αυτές που υπαγορεύουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε.

«Τα θαύματα συμβαίνουν, όχι ενάντια στη φύση, αλλά ενάντια σε ο,τι γνωρίζουμε για τη φύση» – Άγιος Αυγουστίνος

Brandon West, δημιουργός του project Global Awakening

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα