Εθελοντισμός στη Θεσσαλονίκη : Κάνε ένα παιδί να γελάσει!

paidi xamogelo

Κάντε τα παιδιά σας να γελάσουν τυλίγοντας δώρα και στέλνοντας στις ευχές τους σε συνομήλικούς τους στις παιδοογκολογικες κλινικές της Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο Λευκό Πύργο από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 μπορείτε να πάτε μαζί με τα παιδιά σας για να τυλίξουν δωράκια, να ζωγραφίσουν και να γράψουν ευχετήριες κάρτες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδοογκολογικά τμήματα των νοσοκομείων “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” και “ΑΧΕΠΑ” της Θεσσαλονίκης. Μπορούν επίσης να διασκεδάσουν με τον κλόουν και να παίξουν και να δημιουργήσουν σε παράλληλες δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν αυτήν τη γιορτή αγάπης και προσφοράς από παιδιά για παιδιά !

Αναλυτικά το πρόγραμμα

11.00-12.00 θα στολίζουμε βαζάκια (τα παιδάκια που θα τα φτιάξουν θα τα κρατήσουν αναμνηστικά)
12.00-14.00 θα παίζουμε με τον κλόουν
13.00-14.00 θα έχουμε παιχνίδι και με τους οδηγούς από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
14.00-15.00 θα στολίζουμε μπισκότα (και μετά θα τα τρώμε εννοείται)
15.30-18.00 θα ξαναπαίξουμε με κλόουν
17.30 μέχρι τέλους θα απολαύσουμε παραδοσιακούς κρητικούς, ποντιακούς και μακεδονικούς χορούς από παιδιά και ενήλικες με ζωντανή ορχήστρα


Καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης θα ζωγραφίζουμε και θα γράφουμε ευχές που θα κλείνουμε μέσα στα δωράκια που θα πάνε στις κλινικές
Καθόλη την διάρκεια επίσης θα σας καλούμε να ενισχύσετε τον σύλλογο “Η ΛΑΜΨΗ”
Επίσης μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι θα σας έχουμε μασκότ έκπληξη, ένα θα σας πούμε ”ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ”
Η εθελοντική ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ θα είναι δίπλα μας για να μας παρέχει υγειονομική κάλυψη

paidi xamogelo

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών “Ας μην μείνουμε στα λόγια” σε συνεργασία και για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “ΛΑΜΨΗ”.

Λίγα λόγια για την Ομάδα Εθελοντών “Ας μην μείνουμε στα λόγια”
Είμαστε εθελοντική ομάδα από το 2008 με περισσότερα από 5800 μέλη και περίπου 50 ενεργούς εθελοντές σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη. Μετράμε πάνω από είκοσι εκδηλώσεις που αφορούν τις ογκολογικές κλινικές παίδων όλης της χώρας, βοηθάμε όσο μπορούμε τους συλλόγους γονέων των παιδιών, έχουμε στηρίξει βιβλιοθήκες σε νοσοκομεία και όχι μόνο, έχουμε διασκεδάσει παιδιά με ανάγκες.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας Βασιλική Αλεβίζου 697686099

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς και του εθελοντισμού κάνοντας “ενέσεις” αγάπης και αισιοδοξίας σε συνομηλίκους τους που το χρειάζονται !

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα