Τι είναι και σε τι μας βοηθάει ο διαλογισμός AUM

Τι είναι και σε τι μας βοηθάει ο διαλογισμός AUM

AUM (Awareness, Understanding, Meditation)

Τα αρχικά AUM (Awareness, Understanding, Meditation) σημαίνουν αναγνώριση, κατανόηση και διαλογισμό. Πρόκειται για έναν “κοινωνικό διαλογισμό” ο οποίος δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν με τους άλλους ώστε να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, τα οποία πολλές φορές είναι εκείνα που μας εμποδίζουν να είμαστε ευτυχισμένοι, δημιουργικοί και υγιείς.

Ο διαλογισμός AUM μας βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με την προσωπική μας δύναμη και την ενέργεια της ζωής που βρίσκεται μέσα μας ώστε να καταφέρουμε να προβούμε στις αλλαγές που ονειρευόμαστε. Ως μία συναισθηματική γυμναστική άσκηση η οποία θα μας φέρει σε επαφή με την εσωτερική μας αλήθεια.

Τι είναι ο διαλογισμός AUM;

Ο ιδρυτής του Osho Humaniversity, Veeresh, αφιέρωσε την εμπειρία όλης του της ζωής στο να εργάζεται “πάνω στον άνθρωπο” με ανθρώπους. Δημιούργησε τον μοναδικό αυτό διαλογισμό χάρη στην πλούσια πείρα του σε ανθρώπινες σχέσεις και συναισθήματα. Ο διαλογισμός AUΜ γεννιέται το 1989, και είναι δώρο από τον Veeresh προς τον OSHO. Από τότε έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί εκατοντάδες θεραπευτές σαν επίσημοι οδηγοί του “AUM meditation” σε όλο το κόσμο.

Ο AUM δεν σας μεταφέρει πως να εκφράσετε με λόγια τα συναισθήματα σας, παρά σας καθοδηγεί, βήμα προς βήμα, ώστε να (ξανά)βιώσετε τις συγκινήσεις σας και τα συναισθήματα σας, με τρόπο ασφαλή, και με την υποστήριξη άλλων ανθρώπων. Σε αυτό το πrocess, απελευθερώνετε και διώχνετε όλο σας το στρες και μαθαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από ασυναίσθητες αντιδράσεις σας.

Με την επίγνωση που θα έχετε αποκτήσει, θα καταλάβετε τι χρειάζεστε ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία ζωή, πιο υγιή που να σας γεμίζει περισσότερο.

Μαίρη Κολιούση

???? Περισσότερα σχετικά με την πιστοποιημένη AUM θεραπεύτρια Μαίρη Κολιούση εδώ: ttps://www.facebook.com/MaryKoliousiChampa

 

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα