Τί είναι το Reconnective Healing;

Reconnective Healing

Με αφορμή την εκπαίδευση που λαμβάνει χώρα από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και τις πολλές ερωτήσεις των αναγνωστών μας, αποφασίσαμε να γράψουμε ένα σχετικό άρθρο συγκεντρώνοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία στο διαδίκτυο. Συνοψίζοντας λοιπόν…

Το Reconnective Healing είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας που στοχεύει στην προώθηση της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας. Αναπτύχθηκε από τον Eric Pearl, έναν χειροπράκτη και θεραπευτή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τις θεραπευτικές συχνότητες ενώ εργαζόταν με τους ασθενείς του.

Το Reconnective Healing γίνεται από τον ασκούμενο χρησιμοποιώντας τα χέρια του για πρόσβαση σε μια σειρά συχνοτήτων που λέγεται ότι προάγουν την θεραπεία και την ισορροπία στο σώμα. Αυτές οι συχνότητες πιστεύεται ότι συγκεντρώνουν φυσικά και μη φυσικά στοιχεία, όπως φως και πληροφορίες, προκειμένου να θεραπεύσουν τον ασθενή.

Οι υποστηρικτές του Reconnective Healing ισχυρίζονται ότι μπορεί να βοηθήσει σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων, όπως σωματικό πόνο, συναισθηματικό τραύμα και χρόνιες ασθένειες. Ισχυρίζονται επίσης ότι μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική ανάπτυξη.

Ενώ υπάρχουν ορισμένες έρευνες που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του Reconnective Healing, τα επιστημονικά στοιχεία για τα οφέλη του είναι περιορισμένα. Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα οφέλη της θεραπείας είναι πιθανό να οφείλονται στα αποτελέσματα του εικονικού φαρμάκου (Placebo) και στη δύναμη της θετικής σκέψης, παρά σε συγκεκριμένες θεραπευτικές συχνότητες.

Παρά το γεγονός αυτό, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν και να συστήνουν το Reconnective Healing ως συμπληρωματική θεραπεία για μια ποικιλία καταστάσεων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Reconnective Healing δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της συμβατικής ιατρικής θεραπείας.

Συμπερασματικά, το Reconnective Healing (ή Επανασυνδετική Θεραπεία) είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας που λέγεται ότι προάγει τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία. Ενώ υπάρχουν περιορισμένα επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν τα οφέλη του, πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν και να το συνιστούν ως συμπληρωματική θεραπεία. Είναι σημαντικό να μιλήσετε με έναν γιατρό ή επαγγελματία υγείας πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε νέα μορφή θεραπείας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Reconnective Healing θα βρείτε στο https://www.thereconnection.com/

Περισσότερες πληροφορίες για τις έρευνες που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητά του θα βρείτε εδώ https://www.thereconnection.com/reconnective-healing-scientific-research/

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε εδώ Εκπαίδευση στο Reconnective Healing

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα