“Η τράπεζα των επιθυμιών μας”: Τι μπορούμε να κάνουμε για να λάβουμε εκείνα που επιθυμούμε

Η τράπεζα των επιθυμιών μας: Τι μπορούμε να κάνουμε για να λάβουμε εκείνα που επιθυμούμε

Φανταστείτε ότι αυτά που επιθυμείτε και έχετε ζητήσει, αλλά δεν έχετε παραλάβει μέχρι σήμερα, βρίσκονται μέσα σε μια μαγνητική ενεργειακή τράπεζα.

Μια τράπεζα που φυλάει την ευημερία, την υγεία, την ευεξία, την αφθονία και το Ευ Ζην που εσείς έχετε επιθυμήσει και δημιουργήσει για τον εαυτό σας και που τροφοδοτείτε κάθε μέρα από τότε που γεννηθήκατε.

Όλα όσα η ζωή σας έκανε να επιθυμήσετε είναι εκεί. Και σας περιμένουν να τα πάρετε χρησιμοποιώντας το κλειδί που σας παραδίδουν οι κανόνες του σύμπαντος. Το μόνο που απαιτείται για να παραλάβετε τις επιθυμίες σας είναι να κατανοήσετε πώς παίζεται το παιχνίδι και ποιες είναι οι δονητικές τάσεις του εαυτού σας.

Πρέπει να πάψετε να διατυμπανίζετε το πιθανώς «αρνητικό» γεγονός που βιώνετε και που εξαρχής γέννησε η συγκεκριμένη επιθυμία. Πρέπει ακόμα να είστε αποφασισμένοι να κινηθείτε προς την κατεύθυνση αυτού που επιθυμείτε.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Αντιμετωπίζετε μια οικονομική δυσκολία και όλη τη μέρα σκέφτεστε ότι επιθυμείτε περισσότερα χρήματα. Όταν όμως συζητάτε με τον εαυτό σας ή με τους άλλους, χρησιμοποιείτε φράσεις όπως: «δεν έχω ποτέ αρκετά χρήματα» και «είναι άδικο που άλλοι έχουν πολλά και άλλοι καθόλου».

Αυτό που πετυχαίνετε με αυτές σας τις δηλώσεις είναι να στερείτε τον εαυτό σας από τη συναισθηματική-ενεργειακή δόνηση που σας είναι απαραίτητη για να λάβετε τα χρήματα που θέλετε.

Διαβάστε επίσης: Louise Hay: Δηλώσεις για μια καινούργια κατεύθυνση στη ζωή

Έτσι, ενώ οι επιθυμίες σας συνεχίζουν να συσσωρεύονται στην ενεργειακή σας τράπεζα, εσείς αδυνατείτε να τις παραλάβετε.

Γιατί;

Κατ’ αρχάς, επειδή οι μέχρι τώρα πεποιθήσεις σας δεν σας επέτρεπαν να πιστέψετε ότι μπορεί να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Κατά δεύτερον, γιατί δεν είχατε μέχρι τώρα το κλειδί για να μπείτε μέσα. Δεν γνωρίζατε δηλαδή τους κανόνες του σύμπαντος.

Αντιθέτως, όταν είστε σε ευθυγράμμιση με αυτά που επιθυμείτε, μπαίνετε σε αυτήν τη μαγική τράπεζα όπου όλα γίνονται για εσάς. Και βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που ήδη το έχουν πετύχει. Είναι άνθρωποι που μιλάνε πλέον για το τι θέλουν και όχι για το τι δεν θέλουν, που έχουν μάθει να επιβραβεύουν αντί να κριτικάρουν, που έχουν μάθει να είναι αισιόδοξοι και όχι απαισιόδοξοι, που έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους βήμα βήμα, σκέψη σκέψη να στρέφεται στο επιθυμητό. Είναι άνθρωποι που έχουν μάθει να βελτιώνουν τη δονητική τους συχνότητα και με αυτόν τον τρόπο να μπαίνουν στην ενεργειακή τους τράπεζα και να παραλαμβάνουν αυτά που επιθυμούν.

Άρα, για να μπορέσετε κι εσείς να είστε οι επόμενοι που θα παραλάβετε τον θησαυρό που έχετε ζητήσει για τον εαυτό σας, πρέπει να αποκτήσετε δονητική ταύτιση με αυτό: το «κλειδί» της τράπεζάς σας που θα ανοίξει για εσάς όλες τις πόρτες!

Απόσπασμα από το βιβλίο της Νικόλ Μαντζικοπούλου «Γιατί δεν μου το είπε κανείς;» από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα