Μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή με τη δύναμη του υποσυνείδητου νου μας

nlp51445684947

Ο εγκέφαλός μας διαιρείται στον συνειδητό και τον υποσυνείδητο νου. Οι επιστήμονες λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας και κυρίως την συνειδητή πλευρά του. Ο υποσυνείδητος νους είναι πολύ μεγαλύτερος και ισχυρότερος αφού ελέγχει περίπου το 90% του εγκεφάλου μας. Πώς θα άλλαζε η ζωή σας, εάν χρησιμοποιούσατε τη δύναμη του υποσυνείδητου ώστε να γίνετε πληρέστεροι;

Ναι, μπορούμε να βελτιώσουμε τις ζωές μας, αξιοποιώντας τη μαγική δύναμη του υποσυνείδητου νου μέσω τεχνικών όπως η Υπνοθεραπεία.

Πως λειτουργεί το υποσυνείδητο;

Το υποσυνείδητο είναι εκεί για να μας προστατεύσει, κρατώντας μας ζωντανούς. Πρώτα δοκιμάζουμε με τις πέντε αισθήσεις μας, ό,τι μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε, να αγγίξουμε, να γευθούμε ή να μυρίσουμε ………… επεξεργάζονται και αποθηκεύονται στο ισχυρό υποσυνείδητό μας το οποίο δημιουργεί μια αναφορά σε αυτές τις εμπειρίες. Εάν είχαμε κάποια αρνητική εμπειρία, ο συνειδητός νους μας την έχει στείλει στο υποσυνείδητο για επεξεργασία και αποθήκευση, δημιουργώντας μια σύναψη μεταξύ της εμπειρίας και του συναισθήματος που αυτή προκάλεσε. Εάν – αργότερα – αντιμετωπίσουμε ένα παρόμοιο γεγονός, το υποσυνείδητο θα μας υπενθυμίσει αυτόματα την αρνητική εμπειρία και θα ανακαλέσει τις αισθήσεις, τις συγκινήσεις και τις εικόνες που έχει αποθηκευμένες, αφού θυμάται τις προηγούμενες εμπειρίες σας και πώς να αποκριθεί σε οποιοδήποτε συμβάν, με όλες τις αισθήσεις και τις σκέψεις μας. Έτσι, δημιουργούνται οι τραυματικές εμπειρίες και τα συναισθήματα που τις συνοδεύουν.

Η υπνοθεραπεία και οι αναδρομές σε παιδική ηλικία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος χάρη στην οποία μπορούμε να εντοπίσουμε και να απελευθερώσουμε αυτές τις αιτίες.

Το υποσυνείδητο είναι πολλαπλών καθηκόντων και μπορεί να αυτοματοποιεί διάφορες στοιχειώδεις για τη ζωή εργασίες ταυτόχρονα όπως το περπάτημα, η αναπνοή, λειτουργία καρδιάς και στομαχιού κ.λ.π.

Ένα παράδειγμα της δύναμης του υποσυνείδητου νου είναι η οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Οδηγείτε ακριβώς όπως πρέπει, κάνετε τις σωστές κινήσεις αυτόματα, χωρίς να σκέφτεστε.

Τα καλά νέα!!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του υποσυνείδητου νου σας, για να επιτύχετε όλους τους στόχους και τα όνειρα σας και να βελτιώσετε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας. Η  καλύτερη μέθοδος για να προγραμματίσετε τον υποσυνείδητο νου σας και να αλλάξετε τη ζωή σας είναι Υπνοθεραπεία.

Όλες οι σκέψεις, οι ενέργειες και οι εμπειρίες σας που παραλαμβάνονται μέσω του συνειδητού μυαλού, καταγράφονται και καταχωρούνται στο υποσυνείδητο μυαλό, αλλά το υποσυνείδητο μυαλό δεν ξέρει τη διαφορά σε αυτό που θεωρείται ως πραγματικότητα και τι φαντάζεται. Το υποσυνείδητο μυαλό μπορεί μόνο να σκεφτεί κυριολεκτικά. Επίσης δεν καταλαβαίνει το χιούμορ.

Μεγάλο εργαλείο για τον προγραμματισμό του υποσυνείδητού μας, που οδηγεί στην προσέλκυση όσων επιθυμούμε είναι η απεικόνιση. Πρέπει σε καθημερινή βάση να οπτικοποιείτε ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα των επιθυμιών που θέλετε να προσελκύσετε και τα αίσθηματα – τις συγκινήσεις που το συνοδεύουν .

Πχ.??

Οι θετικές σκέψεις είναι επίσης ένας ακόμα αποτελεσματικός τρόπος προγραμματισμού του υποσυνείδητου. Έχετε τη δύναμη να επιλέξετε τις σκέψεις σας, να τις ελέγξετε. Οτιδήποτε σκέφτεστε, ο συνειδητός νους το στέλνει στον υποσυνείδητο ο οποίος και το αποδέχεται ως αληθινό. Σκέψεις όπως «θα αποτύχω», «δεν μπορώ να το κάνω αυτό», «δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά», το υποσυνείδητο τις αποδέχεται ως αληθινές.

Εκπαιδεύστε το συνειδητό νου σας να σκέφτεται την επιτυχία, την ευτυχία, τη χαρά, την ευημερία, την υγεία και την αγάπη και χρησιμοποιήστε τη δύναμη του υποσυνείδητου νου για την υλοποίηση των ανωτέρω σκέψεων πχ. απόκτηση επιτυχίας, χρημάτων, εργασίας, σπιτιού, αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο.

Επαναλάβετε τις θετικές επιβεβαιώσεις σας καθημερινά νιώθοντας τη χαρά του επιτεύγματος και της επιτυχίας. Γεννηθήκαμε με τη δύναμη του υποσυνείδητου μυαλού ακριβώς δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ σε το είμαστε οι πληρέστεροι. Εάν να έχοντας μια ισχυρή επιθυμία να πετύχετε, θα εξαπολύσετε τη δύναμη του υποσυνείδητου μυαλού. Οι καλύτερες ευχές μου για την επιτυχία σας.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα