Δείτε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ για τον Φεβρουάριο

Δείτε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ για τον Φεβρουάριο

To ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ για πάνω από 15 χρόνια μαζί με την δημιουργό του Ανδριάννα Γεροντή πραγματοποιεί σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων!

Το κέντρο, στελεχώνεται από μία πολύ δυνατή ομάδα ειδικών, όπως Ψυχολόγων, Παιδοψυχολόγων, Λογοπαιδικών, Εργοθεραπευτών, Διατροφολόγων, Ομοιοπαθητικών Ιατρών, Βελονιστών, και έχει βοηθήσει έτσι, μια πληθώρα παιδιών και ενηλίκων να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να παρευρίσκονται στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τα προγράμματα του κέντρου, πολλά από αυτά πραγματοποιούνται και διαδικτυακά.

Παρακάτω, σας ετοιμάσαμε μια λίστα, με τα online σεμινάρια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του μήνα από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Κρίσεις πανικού – Φοβίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Κρίσεις πανικού - Φοβίες

Ένα webinar όπου όσοι το παρακολουθήσουν θα μάθουν μερικές πολύ εύκολες τεχνικές ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν το έντονο άγχος και τις κρίσεις πανικού οι οποίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες – Δυσλεξία

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες - ΔυσλεξίαΣτο συγκεκριμένο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως μπορούν να διαχειρίζονται τα παιδιά όταν αυτά αντιμετωπίζουν διάφορες μαθησιακές δυσκολίες και κυριώς την δυσλεξία. Υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι προσέγγισης του παιδιού ώστε να βγουν όλοι κερδισμένοι.

*Όσοι παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν και το αμέσως επόμενο, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με 50% έκπτωση.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Διάσπαση προσοχής

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Διάσπαση προσοχής

Ένα σεμινάριο όπου όσοι το παρακολουθήσουν θα μάθουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τις “δύσκολες συμπεριφορές” που συνήθως εμφανίζει ένα παιδί με διάσπαση προσοχής αλλά και πως μπορούν να μετατρέψουν την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα σε ικανότητα!

Δείτε εδώ όλες τις δράσεις που διοργανώνει το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα