Τα χέρια σου είναι πανίσχυρα θεραπευτικά εργαλεία!

Τα χέρια σου είναι πανίσχυρα θεραπευτικά εργαλεία!

Το άγγιγμα με τα χέρια είναι κάτι πολύ φυσικό. Είναι μια πανάρχαια διαδικασία. Γνωρίζεις ήδη ότι όταν πονάει κάπου το σώμα σου, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να βάλεις τα χέρια σου πάνω στο σημείο εκείνο για να το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπεις στον εαυτό σου να δώσει ενέργεια σ΄εκείνο το σημείο.

Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και απελευθέρωσε την ένταση, το φόβο, το θυμό ή τον πόνο. Άφησε την αγάπη να κυλήσει από την καρδιά σου.

Άφησε την καρδιά σου να ανοίξει για να μπορέσεις να διοχετεύσεις την αγάπη μέσα στο σώμα σου. Το σώμα σου ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει μ’ αυτήν τη θεραπευτική ενέργεια και πώς να τη χρησιμοποιήσει.

Δες λοιπόν το φως της αγάπης να διαχέεται από την καρδιά σου, ένα φως αληθινά πανέμορφο. Άφησε την αγάπη να κυλήσει από την καρδιά μέσα στα μπράτσα και στα χέρια σου.

Το φως διαπερνά το είναι σου με συμπόνια, κατανόηση και φροντίδα. Δες τον εαυτό σου ολοκληρωμένο και θεραπευμένο. Τα χέρια σου είναι πανίσχυρα.

Αξίζεις την αγάπη. Αξίζεις να ζεις με γαλήνη. Αξίζεις να αισθάνεσαι ασφαλής. Αξίζεις να σε προσέχουν. Επίτρεψε στον εαυτό σου να τα δέχεται όλα αυτά. Και έτσι είναι.

Από το βιβλίο “Πηγή δύναμης και Σοφίας” της Louise L. Hay από τις εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας

 

Σχετικές εκδηλώσεις στην Εναλλακτική Ατζέντα

Μύηση – Συντονισμός στον Α’ Βαθμό Ρέικι με την Αποστολία Βασιλείου

Σεμινάριο Μύησης στο Usui Reiki Ryoho 1ου Βαθμού

Συντονισμός στον Β΄ Βαθμό Ρέικι – Πιστοποίηση Reiki Practitioner

2ος βαθμός Reiki: Προχωρώντας στο Μονοπάτι του Φωτός!

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα