Πώς να χρησιμοποιήσουμε το νερό σαν μέσο προστασίας

Πώς να χρησιμοποιήσουμε το νερό σαν μέσο προστασίας

Θα ήθελα να σας δώσω κάποιες συμβουλές για τη χρήση των μαγικών ιδιοτήτων του νερού.

Όταν συναντάτε ανθρώπους, πάντα να βάζετε ένα ποτήρι νερό μεταξύ υμών και εκείνων. Μην πίνετε το νερό αυτό και στο τέλος της ημέρας ρίξτε το στην τουαλέτα και τραβήξτε το καζανάκι. Είναι ένας διακριτικός και καλός τρόπος για να προστατεύετε την ενέργειά σας από αυτή των άλλων ανθρώπων.

Να είστε προσεκτικοί. Όταν ετοιμάζετε φαγητό, πίνετε τσάι, νερό ή κρασί φροντίστε να μην κάνετε άσχημες σκέψεις. Το νερό (ακόμη και με τη μορφή του τσαγιού ή του αλκοόλ ή του νερού που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα) θα θυμάται όλες τις οργισμένες ή επιθετικές λέξεις που σκεφτήκατε. Όταν κάνουμε μια πρόποση με ένα ποτό, αυτό που υποσυνείδητα κάνουμε είναι ένα τελετουργικό, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι αυτό που κάνουμε είναι να δίνουμε ενέργεια στο ποτό με τη δύναμη των θετικών μας λέξεων.

Μη μοιράζεστε το νερό του μπάνιου σας με κάποιον άλλον. Ενεργειακά δεν είναι μια καλή συνήθεια. Το άλλο άτομο μπορεί να «κολλήσει» την αρνητική ενέργεια που έχει βγει στο νερό.

Το νερό ως προστασία κατά τον ύπνο

Ενόσω κοιμάστε μπορεί να εκτεθείτε σε μεγάλο αριθμό διαφορετικών μορφών αρνητικής ενέργειας, γιατί οι άμυνές σας είναι πεσμένες. Το νερό, όμως, σας δίνει μεγάλη προστασία. Τα ενεργειακά μας συστήματα απελευθερώνουν μεγάλη αρνητική ενέργεια κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι πολύ καλό να την εξουδετερώνουμε πριν αυτή μολύνει την ενέργεια του χώρου μας. Η τελετουργία αυτή γα την προστασία της ενέργειάς μας όσο κοιμόμαστε είναι γνωστή ως «Ύπνος με το νερό».

Ύπνος με το Νερό

Πριν πέσετε για ύπνο, πάρτε ένα ποτήρι νερό και βάλτε το δίπλα στο προσκέφαλό σας. Πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το κεφάλι σας όσο κοιμάστε. Ένα κομοδίνο είναι ιδανικό γι’ αυτόν τον σκοπό. Ποτέ μην πίνετε από το ποτήρι αυτό. Απλά αφήστε το εκεί.

Διαβάστε επίσης: Μελέτη: Οι άνθρωποι που ζουν κοντά στο νερό έχουν χαμηλότερα επίπεδα άγχους

Το πρωί, ρίξτε το νερό στην τουαλέτα, χρησιμοποιώντας το αριστερό σας χέρι αν είστε δεξιόχειρας και το δεξί αν είστε αριστερόχειρας, ξεβγάζοντας το ποτήρι τρεις φορές κάτω από το τρεχούμενο νερό της βρύσης και κάθε φορά πετώντας το νερό στην τουαλέτα. Όταν τραβήξετε το καζανάκι, θα απομακρύνετε ό,τι είχε μαζέψει το νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αν κάνετε ανήσυχα όνειρα ή αν νιώθετε φόβο κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσθέστε λίγες σταγόνες καμφοράς στο ποτήρι. Χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα καμφοράς – όσο το κεφαλάκι ενός σπίρτου.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα το αδύναμο χέρι σας (όχι αυτό με το οποίο γράφετε) για να πετάτε το νερό. Χρησιμοποιώντας αυτό το χέρι συμβολικά αρνείστε να πάρετε πίσω ό,τι απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Alla Svirinskaya «Συνταγές Ενέργειας» από τις εκδόσεις Ισόρροπον

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα