Γιόγκα με ελεύθερη είσοδο κάθε Δευτέρα στο Κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Γιόγκα με ελεύθερη είσοδο κάθε Δευτέρα στο Κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Εξι συναντήσεις-εργαστήρια γιόγκα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν προγραμματισθεί ώστε οι συμμετέχοντες  να εμβαθύνουν στη σχέση που έχει η ενέργεια με την ισορροπία του σώματος, του νου και του συναισθήματος.

Γιόγκα με ελεύθερη είσοδο κάθε Δευτέρα στο Κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα της Ινδίας, το σώμα μας αποτελείται από εφτά ενεργειακά κέντρα-τσάκρας που όταν βρίσκονται σε ισορροπία, βιώνουμε μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη ζωή, γεμάτη υγεία. Εστιάζοντας σ’ ένα τσάκρα κάθε φορά, θα ανακαλύψουμε μαζί πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την σωματική μας υγεία, να αποκτήσουμε συναισθηματική ισορροπία, να ενισχύσουμε την προσωπική μας δύναμη, την αγάπη, τη δημιουργικότητα και να διευρύνουμε την αντίληψή μας.

04.07: Ασφάλεια, σταθερότητα & το 1ο τσάκρα

11.07: Πάθος για μια χαρούμενη ζωή & το 2ο τσάκρα

18.07: Αυτοπεποίθηση και δύναμη της θέλησης & το 3ο τσάκρα

25.07: Αποδοχή, αγάπη, προσφορά & το 4ο τσάκρα

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε ενήλικες χωρίς σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με διάθεση να εξερευνήσουν νέους τρόπους, που οδηγούν στην προσωπική ελευθερία και ανάπτυξη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο με δύο ακόμη συναντήσεις σχετικά με το 5ο, 6ο και 7ο τσάκρα. Η συμμετοχή και παρακολούθηση των εργαστηρίων δεν προϋποθέτει τη συμμετοχή σε όλες τις συναντήσεις, αλλά κάτι τέτοιο προωθεί την συνολικότερη και πληρέστερη κατανόηση των 7 ενεργειακών κέντρων.

Οι συμμετέχοντες είναι προτιμότερο να φορούν άνετα ρούχα, να φέρουν το δικό τους στρώμα γιόγκα, καθώς και ένα φουλάρι για να καλύψουν το σώμα τους στη χαλάρωση.

Διάρκεια: 19.30-21.00

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Γεωργία Γεωργόνη, Δασκάλα γιόγκα

Ελεύθερη είσοδος

Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Πληροφορίες-κρατήσεις: 216 8091001/002/003 ή μέσω email στο visitorscenter@snfcc.org

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα