Υποτροφίες και δώρα κάθε μήνα στην Εναλλακτική Ατζέντα

Υποτροφίες και δώρα από την Εναλλακτική Ατζέντα

Με τον ερχομό του 2019, εγκαινιάζουμε με χαρά μία νέα στήλη στην Εναλλακτική Ατζέντα.

Πλέον, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής events στην Ελλάδα, θα κληρώνει για τους αναγνώστες δώρα και υποτροφίες, κάθε μήνα.

Θα έχετε την δυνατότητα, να λαμβάνετε μέρος στους διαγωνισμούς μας έχοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσετε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, υποτροφίες σε σχολές και εκπαιδευτικά κέντρα, εκπτωτικές ή ακόμα και δωρεάν θέσεις σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά ακόμη που θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Παρακάτω, θα δείτε τους πρώτους διαγωνισμούς που τρέχουν στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε ήδη να λάβετε μέρος!

Το Ινστιτούτο Search Inside Yourself δίνει έως και 10 υποτροφίες για τη συμμετοχή στο μεγάλο σεμινάριο ηγεσίας στις 21 Μαρτίου

Το Ινστιτούτο Search Inside Yourself δίνει έως και 10 υποτροφίες για τη συμμετοχή στο μεγάλο σεμινάριο ηγεσίας στις 21 Μαρτίου

Πρόκειται για το νούμερο ένα σεμινάριο ηγεσίας το οποίο χρησιμοποιεί τεχνικές mindfulness, ενίσχυσης της αυτεπίγνωσης και της ενσυνειδητότητας. Δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε από την Google και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε πάνω από 30 χώρες στον κόσμο.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Κερδίστε ένα τριήμερο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Κλήρωση: Κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις, με πρωινό, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Trikolonion, στη όμορφη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Τα όμορφα τοπία της, το λαογραφικό μουσείο, τα παραδοσιακά καφενεία αλλά και η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας την καθιστούν για πολλούς έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Αρκαδίας.

Για να λάβετε μέρος, αρκεί να μας πείτε ποιο event θα σας ενδιέφερε περισσότερο να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ

Κερδίστε ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στο Dolce Riviera

Body in Balance Weekends Απριλίου στο Dolce Attica Riviera

Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο Ευεξίας στο πολυτελές ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera. Το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας Body In Balance μαζί με το ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, διοργανώνουν Σαββατοκύριακα Ευεξίας μέχρι και τον Μάιο. Το δώρο περιλαβάνει:

-1 διανυκτέρευση σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες
-Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ
-Ολοήμερη χρήση στο Spa της πισίνας θαλασσοθεραπείας, jacuzzi, sauna, hammam για 2 ενήλικες
-Συμμετοχή σε τουλάχιστον δύο κατ’ επιλογή σας από τα Body in Balance βιωματικά εργαστήρια για 2 ενήλικες

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

Κερδίστε δύο Υποτροφίες για το 2ήμερο βιωματικό εργαστήριο: “Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα | Οι 9 Τρόποι που Βλέπουμε τον Κόσμο”

Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα | Οι 9 Τρόποι που Βλέπουμε τον Κόσμο

Δύο ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία υποτροφία συμμετοχής στο 2ήμερο βιωματικό εργαστήριο του Εννεαγράμματος που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 2&3 Μαρτίου με εισηγήτρια την Niki Anandi Kourouri, Leadership and Creativity Coach, Enneagram Practitioner, Trainer, Facilitator, Speaker.

Δείτε πως μπορείτε να λάβετε συμμετοχή εδώ

Συντονιστείτε μαζί μας ώστε να ενημερώνεστε για τους νέους διαγωνισμούς του κάθε μήνα! 

Κληρώσεις και Διαγωνισμοί

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα