100 χρόνια ομορφιάς: Ζευγάρι ταξιδεύει στο μέλλον και μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα στον φακό!

zevgari-mellon-skepsei-synaisthimata

100 χρόνια ομορφιάς:

Ζευγάρι ταξιδεύει στο μέλλον και μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα στον φακό!

Πώς θα σας φαινόταν αν με έναν “μαγικό” τρόπο , αν είχατε μια μαγική κρυστάλλινη σφαίρα πχ  που σας έδινε  τη δυνατότητα να δείτε πώς θα έμοιαζε το άλλο σας μισό στα 50 του, στα 70 του ή ακόμα και στα 90 του χρόνια;

Δύο νέοι, λίγο πριν ανταλλάξουν όρκους και παντρευτούν, είχαν μια μοναδική ευκαιρία να σιγουρευτούν για τα αισθήμαά τους, όταν αποφάσισαν να πάρουν μέρος σε ένα πείραμα: Να αντικρίσουν ο ένας τον άλλο με μορφή που θα προσομοιάζει τους εαυτούς τους σε προχωρημένη ηλικία, ακόμα και 60 χρόνια αργότερα. Ήταν μια διαδικασία που τους συγκίνησε και τους έκανε να ερωτεύονται ξανά και ξανά…

Ο Τέιβις, βλέποντας τον εαυτό του όπως θα είναι πιθανά στα 70 του χρόνια λέει « Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι, πόσα πιθανόν να έχουμε ζήσει μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια γάμου… Βλέποντας την Κρίστη έτσι φαντάζομαι πόσα έχουμε περάσει!». Η Κρίστη προσθέτει ότι ως εκείνη την ηλικία θα έχουν γίνει όχι μόνο γονείς, αλλά και παππούδες.

Το ζευγάρι συγκλονίζεται όταν η ομάδα του πειράματος, αφού τους μεταμφιέζει και τους κάνει να μοιάζουν 90 ετών τους ρωτά, ποια θα ήταν τα τελευταία λόγια που θα έλεγε ο ένας στον άλλο!

« Θα φρόντιζα να είναι σίγουρος για το πόσο πολύ τον έχω αγαπήσει και να γνωρίζει πόσο σημαντικός έχει υπάρξει για μένα» λέει η Κρίστη, φανερά συγκινημένη. «Με έκανες έναν καλύτερο άνθρωπο» συνεχίζει ο Τέιβις, «υπάρχουν τόσες ιδιότητες που δεν θα είχα αποκτήσει ποτέ χωρίς εσένα και είμαι κάποιος που δεν θα ήμουν χωρίς εσένα»!

Ένα μοναδικό, συγκινητικό, γλυκό και τρυφερό βίντεο που δείχνει ότι εν τέλει δεν είναι τόσο τρομακτικό να γερνάς, όταν μάλιστα στην πορεία σου, στο μαγικό τρενάκι που λέγεται ζωή, έχεις έναν πραγματικό σύντροφο!

Δείτε το video

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα