Αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν σεμινάρια και δραστηριότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας

free online webinars

Μπορεί η ανθρώπινη δραστηριότητα να έχει δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα λόγω της πανδημίας αλλά πάντα ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να υπερβαίνει τις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Εκατοντάδες άνθρωποι, εταιρείες και οργανισμοί προσφέρουν διαρκώς ευκαιρίες ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης και σύνδεσης με άλλους ανθρώπους και ιδέες. Η Εναλλακτική Ατζέντα πρωτοπορεί σε αυτή την προσπάθεια φιλοξενώντας πάνω από 400 online σεμινάρια και δράσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Μπορείτε να δείτε πολλές σχετικές δραστηριότητες επισκεπτόμενοι την αρχική μας σελίδα enallaktikiagenda.gr

Έχοντας προβάλλει πάνω από 6000 σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα κατά τη διάρκεια των 7 τελευταίων ετών, είμαστε σε θέση να πούμε ότι η ποιότητα των σεμιναρίων που παρέχονται αυτή τη στιγμή διαδικτυακά είναι ανάλογη των δια ζώσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εναλλακτική Ατζέντα αποτελεί πλατφόρμα στην οποία διοργανωτές, εισηγητές και εταιρείες μπορούν να καταχωρήσουν τις δραστηριότητές τους αυτοματοποιημένα. Έτσι, για κάθε εκδήλωση που μπορεί να σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να απευθυνθείτε στα στοιχεία επικοινωνίας του διοργανωτή ή να κάνετε απευθείας εγγραφή, όπου αυτό είναι εφικτό πατώντας το κουμπί “Κράτηση Θέσης”.

Παρακάτω σας προτείνουμε τα καλύτερα επερχόμενα δωρεάν σεμινάρια και δραστηριότητες που αξίζει παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσα από τον υπολογιστή σας.

Δωρεάν Σεμινάριο Γραφής Ποίησης

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity διοργανώνει διαδικτυακά ένα δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο γραφής ποίησης με εισηγητές τη φιλόλογο-ποιήτρια Φλώρα Ορφανουδάκη και τον ιδρυτή της σχολής Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή με θέμα: «Εισαγωγή στη Μοντέρνα ποίηση – ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της γραφής της».

Ύπνωση: Το “κλειδί” του ασυνείδητου Νου | Δωρεάν σεμινάριο

Σε αυτή την εξ αποστάσεως διάλεξη, ο διεθνής εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας και NLP (Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού) Χαράλαμπος Σολέας θα σας δώσει πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθηθείτε από τη θεραπευτική τεχνική της Υπνοθεραπείας τόσο μέσω της αυτό-ύπνωσης όσο και μέσω της ετερο-ύπνωσης.

Πίστεψε σε σένα…. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Στο Αυτοτελές Δωρεάν Σεμινάριο ” Πίστεψε σε σένα….ΜΠΟΡΕΙΣ!!!” θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι για να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μας και τα συναισθήματα μας

Σου χρωστάς ένα ΔΩΡΟ #2 ! Δωρεάν workshop με τον Θανάση Στεργίου

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να βελτιώσεις την Ζωή, τις Σχέσεις και την καθημερινότητά σου.

 

 

Δωρεάν Online συνεδρίες Ψυχοθεραπείας

Κλείστε από την άνεση και την ευκολία του σπιτιού σας, μέσα από μία απλή διαδικασία, την πρώτη σας συνεδρία εντελώς δωρεάν! Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 45΄΄ και πραγματοποιούνται από μία ομάδα έμπειρων Ψυχοθεραπευτών!

Δείτε εδώ όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις

Δείτε επίσης τα καλύτερα προγράμματα με πιστοποίηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά

Και μην ξεχνάτε, επισκεφθείτε τη Αρχική σελίδα μας και μεταβείτε στην περιοχή Happy Area για να δείτε μαγνητοσκοπημένα δωρεάν σεμινάρια, ντοκιμαντέρ αλλά και να συμμετάσχετε σε κληρώσεις και διαγωνισμούς.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα